Farkındalık yarattılar 170 çocuğu giydirler

HABER: Salih Onur BAŞKAN

ADANA (BÖLGE)-Kanser hastası çocuklar için farkındalık yaratmak amacıyla kurulan gönüllüler Feke”nin 3 köy okulunda okuyan çocukları giydirdiler.

Farkındamısın gönüllülerinin 12 kişilik bir grup Adana”nın Feke ilceinde 3 köy okulunda okuyan öğrencileri giydirmek ve onlarla hoş vakit geçirmek için çalışmalarını sürdürdü. İhtiyaç sahibi ailelere bireysel yardım yapan gönüllüler, bu kez köy okullarında okuyan çocuklaraulaştı.

İhtiyaç sahibi okullardaki ögretmenlerle görüşmeler yapan Farkındamısın Gönüllüleri  yönetim kurulu üyesi Buket Kaya ve Erkan Sulularla birlikte 12 kişilik grup Feke nin 3 köyüne bot, mont, çanta ve çeşitli hediyelerle 170 çocuğu sevindirdi.

Hayatlarında ilk kez gördükleri palyaçolarla eğlenen çocuklar yüzlerini boyayarak güzelbir gün yaşadılar.

Yönetim kurulu üyesi Buket Kaya, “Feke”deki 3 okulda okuyan 170 çocuğu giydirmek içins geldiğimiz köyde aileler tarafından çok iyi karşlandık. Onların mutluluğubizlerinmutluluğuoldu. Çocuklarımız yüzlerini boyayarak dans ve oyunlarla bol bolb eğlendi. Palyaçoların çocuklarlarla eğlendiği. Bu arada Çorlu tren kazasında çocuğunu kaybeden Oğuz Arda Sel Çocuk Derneği başkanı Mısra Öz, İstanbul”dan gönderdiğihediyelerle bizlere katkı sağladı. Bu vesile ile Mısra Öz ve annesi Melek ve dernek yöneticisi Negehan hanıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim çocuklarımız kalbimizi bırakarak köyden ayrıldık” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor