Fatih Kocaispir’den Babalar Günü mesajı

ADANA (BÖLGE)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, her yıl Haziran ayının 3’üncü Pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kocaispir mesajında, ”Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır.” dedi.

Babaların aile içerisinde merkezi bir konumu olduğunu, evin direği ailenin dayanak noktası olarak görüldüğünü belirten Başkan Kocaispir şunları kaydetti. “Çocukları için yapmayacağı fedakarlığı bulunmayan babalara, yılda sadece bir gün yetmez. Yaşam boyu bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babaların hayatlarımızda yeri büyüktür. Babalarımız bizlerin geleceğe hazırlanması sürecinde en önemli rol model ve destekçimizdir. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımızdır.

Babaların tek isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, vatana millete faydalı olduklarını görebilmektir. Üzerimizde sonsuz emekleri bulunan babamızın kıymetini bilmeli, onları sadece özel günlerde değil, her zaman sevgimizi hissettirmeliyiz. Bu vesileyle tüm babalarımızın gününü kutluyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor