Festival ateşi ısıttı

HABER: POLEN ÖZBOZDOĞANLI

ADANA (BÖLGE)-Adana Türkiye Gastronomi Yeme İçme ve Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) tarafından ilki düzenlenen Akdeniz Gençlik Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Festivalin ilk gününde ünlü isimler sahne alırken, binlerce kişi coşkuyla ve doyasıyla eğlendi.

SAHNEDE ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Eski Baraj Girişi Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yanında başlayan, geleneksel hale gelecek ve 4 Ekim gecesine dek sürecek festivalin ilk gününde dans workshopları, ödüllü yarışmalar, kamp organizasyonları ve spor turnuvaları gibi etkinlikler yapıldı. Ünlü sanatçılar Ceza, Can Bonomo ve Ceylan Ertem ile Khontkar, Can Gox ve Müzisyen Adam’ın sahne aldığı festivalin ilk gününde renkli anlar yaşandı. Festival alanına akın eden binlerce insan, gönüllerince eğlendi, festival coşkusunu doyasıya yaşadı. 4 Ekim’e dek sürecek olan festivalin ilerleyen günlerinde Mor ve Ötesi, Gripin, Hayko Cepkin, Melek Mosso gibi isimler sahneye çıkacak. Adanalı olan ünlü sanatçı Haluk Levent de, Rus Kızılordu Korosu ile konser verecek.

COŞKU SÜRECEK

Geleneksel hale getirilmesi planlanan festivalin ilk gününde oldukça heyecanlı olduklarını belirten Adana TURİDER Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Özkan, “16 ulusal, 3 yerel sanatçımızı ağırlayacağımız festivalle Adanalılar müziğe doyacak. Festival kapsamında tırmanış duvarından, masa tenisine, voleybol turnuvalarından, lezzet sokağına, eğlenceli yarışmalardan, farklı dans etkinliklerine pek çok günlük aktivitemiz var. Özellikle 4 Ekim akşamında ünlü sanatçımız Haluk Levent ile Rus Kızılordu Korosu’nun unutulmaz bir Akdeniz akşamı yaşatacağını söylemek istiyorum. Herkesi festivali izlemeye, eğlenmeye ve keyif almaya çağırıyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor