Fevzi Kurul, Yüreğir Belediye Meclisi’nde de engellilerin sesi olmak istiyor

ADANA (BÖLGE) – AK Parti’den Yüreğir İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Fevzi Kurul, BÖLGE Gazetesi’ni ziyaret ederek kurucusu Nevzat Uçak’a çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Adana’da, engelli spor dallarının çeşitli branşlarında önemli başarılar kazanarak Türkiye’yi layıkıyla temsil eden, sosyal çalışmalarıyla da engelli bireylerin sesi olan Fevzi Kurul, AK Parti’den Yüreğir İlçe Belediyesi Meclis Üyeliği görevine talip oldu. Kurul, ‘’Engellilerin sorunlarını gündeme taşımak ve çözümün bir parçası olabilmek için bu yola çıktım’’ dedi.

‘‘YÜREĞİRLİLERİN DE DESTEĞİYLE BU GÖREVE TALİP OLDUM’’

Fevzi Kurul, şunları kaydetti, ‘’1986 Şanlıurfa Akçakale doğumluyum. 1993’ten beri Yüreğir 19 Mayıs mahallesinde ikamet etmekteyim, ilköğrenimimi Yüreğir İsmail Sefa Özler ilköğretim okulunda, Lise öğreniminde engelli olduğumdan, açık öğretim lisesinde tamamladım. Evliyim 2 çocuğum var. Engelleri aşmak adına hayat mücadelemde, Engelli sporları Türkiye şampiyonluklarıyla gülle, cirit ve disk atma dallarında ilçemizi ve ilimizi ulusal spor mecralarında şampiyonluklarımla taçlandırarak temsil ettim. Engelli vatandaşların sesi olmak adına 2010 ile 2016 yılına kadar Yüreğir ilçesi Ak Parti Engelli Koordinasyon başkanlığını yürüttüm. Adana Engelli Kent Konseyi Üyeliği ve Hizmet İş Sendikası Engelli Komite Başkanlığı görevime devam etmekteyim. Bu çerçevede, engelli bireylerin toplumsal hayatını kolaylık sağlama çalışmalarında aktif rol aldım. Engellilerin sesi olmaya devam etmek için Yüreğirlilerin de desteğiyle partimin tevecühlerine talibim.’’ Nevzat Uçak ise Kurul’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor