FİNAL OKULLARI YENİ SEZONA HAZIR

ADANA (BÖLGE)-Adana Final Okulları 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Genel Kurul Toplantısı okulun tiyatro salonunda yapıldı. Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem’in yaptığı toplantıya, Özel Adana Final Okulları, Mavigöl VIP Final Fen ve Anadolu Lisesi, Çukurova VIP Final Ortaokulu, Ceyhan Final Okulları ve Mezitli Final Okulları yöneticileri ve öğretmenleri tam kadro olarak katıldı.

Okulun LGS ve YKS başarısı ile konuşmasına başlayan Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, özellikle LGS’ de 2 Türkiye 1.’liği ve YKS’de, ilk 1000’de 37 derece ve Adana 1.’liği ile Türkiye genelinde gösterilen üstün başarı için Adana Final Okulları yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.8 yıldır başarılarıyla adından çokça söz ettiren Adana Final Okulları’nın yeni eğitim öğretim yılında da bu başarılarla adından söz ettirmeye devam edeceğini belirtti.

Kurucu Şevket Ertem, “Evrensel değerlere sahip, bu değerleri özümseyen ve hayat akışının bir parçası haline getiren, vatanını en iyi şekilde temsil eden ve koruyan, milli ve manevi ruhla dünyaya entegre olabilen en önemlisi de ortak paydamız olan bayrak,   Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan sosyal ve akademik başarısı yüksek nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ertem, Adana Final Okulları’nda bunun en güzel örneklerinin sergilendiğini vurguladı.

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ise konuşmasında Final Ailesinin lokomotifi olan, Adana Final Okulları’nın adından söz ettiren başarısının yarattığı sevinçten bahsederek yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi. Kurumun başarısını, işini severek yapan, sorumluluğunu bilen ve akademik olarak çok donanımlı kişilerden oluşan bir kadroyla çalışmalarına borçlu olduklarını söyleyen Taşel, akademik yeterliliğe sahip, öğretmenlik formasyonu iyi ve insani değerlere önem veren eğitim kadrosu ile sadece dönemsel değil sürdürülebilir başarı için çalıştıklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor