GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR DOSTLUK İÇİNDE OLACAKLAR

TSYD’de bir araya gelen her iki takımın teknik direktörü, Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak mücadele için “Örnek bir derbi olacak” dediler.

ADANA (BÖLGE)-TFF 1’inci Lig’de Adana Demirspor‘un ev sahipliğinde Adanaspor ile oynanacak derbi maç öncesi,her iki takımın teknik direktörleri Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler..

   5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak derbi öncesi  Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ile Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“ÖRNEK BİR DERBİ OLACAK”

  Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, maça her zamanki planları ile hazırlandıklarını belirterek, “Kendi düşüncelerimizle hazırlanıyoruz. Adana Demirspor maçına da hazırlanırken yine kendi düşüncelerimiz ve kendi planlarımızla ilgili çalışmalar yaparak hazırlanıyoruz” dedi. Adana’da son yıllarda derbilerin dostane ve örnek bir havada geçtiğini belirten Arın, saha içindeki güzelliklerin saha dışına da yansıyacağını ifade etti

.”FAIR-PLAY ÖN PLANDA OLACAK”

  Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise derbilerin her daim enteresan geçtiğini ve maç boyunca disiplinli bir şekilde oynayacaklarını söyledi. Maça iyi hazırlandıklarını vurgulayan Tütüneker, “İyi oynadık diye bir şey yoktur diye düşünüyorum. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçlarını yaşadım. Çok dikkatli olmamız gerekiyor” dedi. Derbinin Fair-Play çerçevesinde geçmesi gerektiğini dile getiren Tütüneker, yeni transferlerin takıma uyum süreçlerinin devam ettiğini sözlarine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor