GAU’den basına indirim

ADANA (BÖLGE)-Girne Amerikan Üniversitesi İstanbul Ofis ve Tanıtım Sorumlusu Hande Ateş ve Adana-Osmaniye Temsilcisi Başak Çerçi, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde ziyaret ettiler.

Ofis ve Tanıtım Sorumlusu Hande Ateş üniversite hakkında bilgiler verdi. Ateş, ‘‘Girne Amerikan Üniversitesi, Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olmakla beraber 20 binden fazla öğrencisi bulunmaktadır. Yurtdışındaki diğer yüksek öğretim kuruluşları ile akademik anlaşmalar gerçekleştirmeye ve bu anlaşmalar neticesinde öğrenci ve akademisyen değişim programına yönelik bir politika izlemektedir.’’ dedi. Sözlerine devam eden Ateş, GAÜ Uluslararası Kampüslerinin, tüm Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerini eğitim ve kültür deneyimlerine teşvik etmek ve onları desteklemek amacıyla hareket ettiklerini belirtti.

Girne Amerikan Üniversitesi`ni tercih edecek olan öğrenci adaylarına “Tercih Sıralaması Bursu” avantajı sağladıklarını söyleyen Adana-Osmaniye Temsilcisi Başak Çerçi bunun yanında 35. Yıla özel % 90 burs fırsatını öğrencilerin kaçırmaması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Basın çalışanları için %50 indirim uygulayacaklarını dile getirdi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ziyaretlerinden ve güzel sohbetlerinden dolayı memnun olduğunu söyleyerek, GAU Temsilcilerine, Basın çalışanlarına uyguladıkları indirim için de ayrıca teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor