GECE YOLCULARI’NDAN MUHTEŞEM KONSER

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediyesi, yaz konserleri serisinin startını ‘19 Mayıs Gençlik Konseri’ ile verdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Gece Yolcuları’ Yüreğir Millet Bahçesi’nde Adanalılarla buluştu.

Yüreğir Belediyesi’nin yaz konserleri ünlü pop-rock grubu ‘Gece Yolcuları’ konseri ile başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yüreğir Millet Bahçesi’nde sahne alan Gece Yolcuları, muhteşem bir konsere imza attı. Konser alanını dolduran Adanalılar grubun en sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

YAZ KONSERLERİ BAŞLIYOR

Gençlerin bayramını kutlayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İstiklalimizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelenin ölümsüz kahramanlarını, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Yüreğir Belediyesi olarak Yüreğir tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor, böylesi güzel bir günde yaz konserleri serisini Gece Yolcuları Gençlik Konseri ile başlatıyoruz. Yüreğir her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİYLE DOLU DOLU BİR YAZ

Yaz boyunca her ay Yüreğir’de bir konser düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Kocaispir, “Yüreğir Kültür Sanat Günleri’nde olduğu gibi gençlerimizi kültürel etkinliklerle, sanatla, sosyal aktivitelerle buluşturmaya devam edeceğiz.  Yaz boyunca her ay muhteşem bir konsere imza atacağız. Çok sevdiğiniz Arabada Sinema Günleri Haziran’da başlıyor. 23 Haziran’da İlber Ortaylı hocamızı yine burada ağırlayacağız. Onun öncesinde Hayati İnanç üstadımızı 15 Haziran’da bir kez daha misafir edeceğiz. Yüreğir’de dolu dolu bir yaz sizi bekliyor” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor