Gelecek Partisi Adana’da Volkan Akyüz güven tazeledi

Geniş bir katılımla gerçekleşen Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Volkan Akyüz, yeniden göreve seçilerek, güven tazeledi. Akyüz, ‘’Bugün, her zamankinden daha güçlü olarak ve kan tazeleyerek yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Liyakatlı ve ehliyetli kadrolarla Adana’yı hak ettiği değere kavuşturacağız’’ dedi.

HABER: YENER EKİNCİ

Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı, ilçe kongrelerinden sonra il kongresini de tamamladı. Genel Kurul’a; partinin ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurulun Divan Başkanlığı’nı İrfan Sayar yaparken; Mürüvet Akdoğan, Ali Kurumoğlu ve Murat Başıbüyük de divan kurulu üyeleri olarak hazır bulundu.

‘’HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ’’

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz, yaptığı açılış konuşmasında “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendi’ye Adana’dan sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz” ifadelerini kullandı. Akyüz, Gelecek Partisi’nin siyasi etiği, birleştirici ve ötekileştirmeyen ilkeli siyaset anlayışını vurgulayarak, “Bizim için önemli olan, maddiyatın ötesinde liyakat ve dürüstlük ilkelerini öne çıkarmaktır. Güçlü teşkilatımız her zaman mazlumun yanında yer almıştır” dedi. Başkan Akyüz, ‘’Bugün, her zamankinden daha güçlü olarak ve kan tazeleyerek yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Liyakatlı ve ehliyetli kadrolarla Adana’yı hak ettiği değere kavuşturacağız. Kongremiz, partimize hayırlı olsun’’ dedi. Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı’na Volkan Akyüz yeniden seçildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor