Genç eller Çadırkent’te

HABER: Salih Onur BAŞKAN 

ADANA(BÖLGE)-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir araya gelen Adana Genç Eller  Derneği üyeleri Karataş ilçesinin tuzla mahallesinde yer alan çadır kenti ziyaret ettiler.

Adana’dan 2 berber ile birlikte çadırkenti ziyaret eden dernek üyeleri günün anlam ve önemine yönelik çocukları saç tıraşı ettirdiler. Çadırkentte yaşayan insanların ve çocukların yoğun ilgisinin yaşandığı organizasyonda 20 çocuk ücretsiz olarak traş edildi . 

BU BAYRAM TÜM ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yalnızca Türkiye’ye değil tüm dünyaya bir armağanı olduğunu vurgulayan ve çocuklara ifade eden dernek üyeleri başlatmış oldukları yardım kampanyasında toparladıkları kıyafet, oyuncak gibi hediyeleri çocuklara hediye ettiler. 

ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİ

Traş sonrasında aldığı oyuncaklar ile bayram sevincini ikiye katlayan çocuklar doyasıya eğlendiler. Organizasyon bitiminde dernek üyeleri ile fotoğraf çektiren çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklara armağanı olan Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ettiler .

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor