‘GEREKLİ NOKTALARA TAKVİYE YAPILACAK’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, transferlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, şu anda yeterli ve güçlü bir takıma sahip olduklarını ifade etti. Valkanis, Başkanla sürekli olarak transferleri değerlendirdiklerini ve gerekti noktalarda takıma takviye yapacaklarını söyledi. Ayrıca, kampı ziyaret eden taraftarlara çok çalışarak iyi mücadele ederek onları onurlandırmak istediklerini belirtti.

Valkanis, maçlarda her zaman galip gelinemeyeceğini, ancak başarılı sonuçlar almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini vurguladı. Adana Demirspor’un yeni sezonda taraftarlarına heyecan verici anlar yaşatmak ve başarılı sonuçlar elde etmek için büyük bir azimle çalıştığını belirtti. Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor için bu maç büyük önem taşıyor. Teknik Direktör Michael Valkanis, güçlü bir rakibe karşı oynayacak olmanın takım açısından avantajlı olacağını belirterek, “Oyuncularımız böyle maçlarda daha çok odaklanıyor. Deplasmanda oynayacağız ve buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

Takımın harika bir enerjiye sahip olduğunu belirten Valkanis, “Bende oyunculuk dönemlerimden bağıran ve takıma enerji katan taraftarın ne kadar önemli olduğunu bilirim. Takımımla ilgili ilk görüşüm, harika bir enerjiye sahipler. Onların enerjisiyle taraftarımızın enerjisi birleştiğinde çok özel şeyler yapacağız. Çünkü futbol bundan ibaret. İnsanların gelip orada mutluluk duyacağı ve özel hatıraları olacağı bir ortamı oluşturmak istiyoruz. En önemlisi taraftarın takımı desteklemesi. Çünkü oyuncularımızın bu desteğe ihtiyacı var” diye konuştu.

Diğer taraftan Adana Demirspor’un yeni sezon hazırlıkları Bolu’da Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde devam etti. Futbolcuların oldukça neşeli oldukları antrenmana minikler geldi. Teknik Direktör Valkanis, minik futbolseverlerle yakından ilgilenerek onlara imza dağıttı. Valkanis, minik futbolseverlerinden büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Gerçekten kampımız çok renkli geçiyor. Gelen miniklerimiz önce futbolcularımıza büyük sevgi gösterdiler, daha sonra bana da aynı duygularla yaklaştılar. Ben bu durumdan çok memnun oldum” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor