GİRİŞ, GELİŞME, SONUÇ!..

Cem Küçük’ü tanırsınız. Köşe yazarı, zaman zaman da ekranlarda yorum yapar.. Yazdıklarını okursanız, söylediklerini dinlerseniz ne demek istediğini pek anlamamakla beraber, nasıl biri olduğunu suçluyu dahi nasıl kahraman, suçsuzu nasıl hain ilan ettiğini anlarsınız..

…   …   …

Önce, Cem Küçük’ün bir yazısının hain ilan ettiği bazı yazarlar ve SÖZCÜ Gazetesi ve yazarlarıyla ilgili bölümünden bir paragraf aktaralım;

“Sevgili okurlarım şu an Türkiye Cumhuriyeti olarak dört ayrı cephede vatan savunması veriyoruz. Hem dış düşmanlarımız hem de bu düşmanların içerideki iş birlikçisi olan vatan hainleri sistematik kara propagandalarla vatan savunması yapan DEVLET ve millet güçlerini parçalamaya çalışıyorlar. Bu kara propaganda çetesinin başında da şu an FETÖ’nün gizli yayın organı olmakla yargılanan  Sözcü  gelmektedir.

Savcılığımızın tespitine göre FETÖ karşıtı gibi gözüken ama özellikle Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe teşebbüsünden itibaren FETÖ ile ortaklığı açık olan bir FETÖ müsveddesidir bu gazete. Sayın Cumhuriyet Savcımız Asım Ekren de bu konuda yüzlerce kanıt ortaya koymuştur. Nasıl ki FETÖ düşmanı gözüken Türk Solu dergisinin FETÖ’nün gizli yayın organı olduğu artık kanıtlanıp herkesçe kabul ediliyorsa Sözcü Gazetesi’nin durumu da öyle olacaktır. Göreceksiniz gerçek Atatürkçü vatandaşlarımız da zamanla Sözcü’nün hakiki yüzünü anlayacak ve tiksineceklerdir.

Zaten gerçek Atatürkçüler Burak Akbay’ın emperyalistlere sığınmasını asla kabul etmiyorlar ve bu konuda Sözcü’ye tepki duyuyorlar. Hem Sözcü’nün yazarları hem de Sözcü’nün avukatı İsmail Yılmaz gibi isimler FETÖ militanı ağzıyla Sayın Cumhuriyet Savcımız Asım Ekren’e saldırmaktadır. Bu yapılan açık bir suçtur.” Ey Sözcü elemanları! İstediğiniz kadar savcılarımız hakkında FETÖ tarzı kara propaganda yapın kaybedeceksiniz. İşte onlardan ucuz bir tetikçi, köşesini dün FETÖ tarzı kara propagandalarla doldurmuş. Sözcü’nün ana gazetesine bile kabul edilmeyen ve Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil gibilere büyük paralar ödenirken ikinci sınıf bir yancı paçavrada üç kuruşa tetikçilik yaptırılan bu zavallı tip kalleş karakteri ile bilinen biridir. Aç kalmasın, uçan kuşa olan birikmiş borçlarını ödeyebilsin diye bu düşük profilli tipe TGRT kanalımızda, 1an TV’de hatta Habertürk TV’de iş bulan benim. Yayın yönetmenliği yaptığım dönemde yayınevinden kitaplarını çıkartmak için bu zavallıya para ödedik ama kitapları yazamadı bile.

Acımıştım çünkü bu aciz tipe. Benim sayemde bu kanallara çıkıp maaşından fazla para alabilmiştir ve borç taktığı kişilerin karşısına yüzü kızarmadan çıkabilmiştir bu zavallı. Yalan mı bunlar adi adam? Zaten kendisine iyilik yapan herkesi satmış, zor dönemde yanında olan insanları arkadan vurmuş, düşünce tekme atmış bir kalleş tiptir bu. Ayrıca FETÖ’ye hiçbir zaman destek olmamış Türkiye gazetemize attığı iftiradan bir tane örnek verememiştir bu ucuz, adi adam.

Sevgili okurlarım “Merhametten maraz doğar” atasözümüzün önemini bir kez daha görüyoruz burada. 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ tezlerini açıkça desteklemiş, FETÖ’ye yardım ve yataklık suçu işlemiş bu zavallı kendisi henüz yargılanmıyor diye rahat olmasın! Düşük profilli tip olduğu için henüz Emin Çölaşan gibilerden buna sıra gelmemiştir. Bakın Emin Abi’si 29 Ekim 2015 gibi bir tarihte üstelik Cumhuriyet Bayramımızda nasıl FETÖ’ye yardım ve yataklık ediyor..”

   Giriş bölümünü okuduktan sonra bir de gelişme bölümüne bakalım;

“Ey Sözcü elemanları! İstediğiniz kadar savcılarımız hakkında FETÖ tarzı kara propaganda yapın kaybedeceksiniz. İşte onlardan ucuz bir tetikçi, köşesini dün FETÖ tarzı kara propagandalarla doldurmuş. Sözcü’nün ana gazetesine bile kabul edilmeyen ve Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil gibilere büyük paralar ödenirken ikinci sınıf bir yancı paçavrada üç kuruşa tetikçilik yaptırılan bu zavallı tip kalleş karakteri ile bilinen biridir. Aç kalmasın, uçan kuşa olan birikmiş borçlarını ödeyebilsin diye bu düşük profilli tipe TGRT kanalımızda, 1an TV’de hatta Habertürk TV’de iş bulan benim(kalleş ve karektersiz dediği kişiye iş buluyor). Yayın yönetmenliği yaptığım dönemde yayınevinden kitaplarını çıkartmak için bu zavallıya para ödedik ama kitapları yazamadı bile.

Acımıştım çünkü bu aciz tipe. Benim sayemde bu kanallara çıkıp maaşından fazla para alabilmiştir ve borç taktığı kişilerin karşısına yüzü kızarmadan çıkabilmiştir bu zavallı. Yalan mı bunlar adi adam? Zaten kendisine iyilik yapan herkesi satmış, zor dönemde yanında olan insanları arkadan vurmuş, düşünce tekme atmış bir kalleş tiptir bu. Ayrıca FETÖ’ye hiçbir zaman destek olmamış Türkiye gazetemize attığı iftiradan bir tane örnek verememiştir bu ucuz, adi adam.

Sevgili okurlarım “Merhametten maraz doğar” atasözümüzün önemini bir kez daha görüyoruz burada. 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ tezlerini açıkça desteklemiş, FETÖ’ye yardım ve yataklık suçu işlemiş bu zavallı kendisi henüz yargılanmıyor diye rahat olmasın! Düşük profilli tip olduğu için henüz Emin Çölaşan gibilerden buna sıra gelmemiştir. Bakın Emin Abi’si 29 Ekim 2015 gibi bir tarihte üstelik Cumhuriyet Bayramımızda nasıl FETÖ’ye yardım ve yataklık ediyor.”

Gelelim, sonuç bölümüne.. Cem Küçük Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren’i kahraman ilan etmişti değil mi ?

Bakalım nasıl bir kahramanmış!..

…  …  …

 Savcı Asım Ekren 2002 yılında görev yaptığı Osmaniye’de soruşturma aşamasını yürüttüğü “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” dosyasında şüphelilerden Ertan M. ile Abdülvahit A’yı adliyeye davet ederek, ifadelerini aldı. İddiaya göre ifadelerin alındığı sırada ise talimat ile şüphelileri gözaltına aldırdı. Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’ın haberine göre; Ekren’in şüphelilere soruşturmadan ceza alacaklarını, kendilerinin Osmaniye’de hatırı sayılır esnaflar olduklarını, bundan zarar göreceklerini ancak bunun bir çaresi olduğunu, kendisine Clio marka bir araç alınması ve sanığa belirli bir miktar para verilmesi halinde soruşturmadan zarar görmeyeceklerini, dosyada takipsizlik kararı vereceğini söyledi. Şüpheli Ertan M. bu talebi kabul etmiş gibi görünerek, savcıya ödenecek paranın ikamet ettiği adliye lojmanlarına yoğurt getirir gibi düzenlenecek bir plan dahilinde teslim edileceğini söyledi. Bu görüşmenin ardından şüpheli Ertan M. savcı Ekren’i Adalet Bakanlığı’na şikâyet etti.

…  …   …

..Ve Cem Küçük’ün kahramanı! Cumhuriyet savcısına görevi kötüye kullanmaktan önce bir yıl hapis, 3 ay memuriyetten men cezası verildi. Sonra hapis cezası önce 10 aya indirildi, sonra paraya çevrildi, 2 ay 15 gün  de memuriyetten men cezasına çarptırıldı.

BİTMEDİ!

Kahraman savcı ile ilgili girişi, gelişmeyi ve sonucu öğrendik.

 Şimdi bir de sürprize bakalım;

“Ekren’in aldığı ceza Yargıtay tarafından 23 Eylül 2004 tarihinde onanarak kesinleşti. Ancak o tarihten günümüze değişen bir şey olmadı. Ekren Karabük Cumhuriyet Savcılığında görevlendirildi. 2015 yılında ise İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Basın ve spor suçlarına bakan Ekren, Sözcü Gazetesi sahibi ve çalışanları hakkındaki iddianameyi hazırladı. Ayrıca Ekren, “6 yaşındaki çocukla evlenilebilir” diye açıklamalar yapan Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın, “Kocasından dayak yiyen kadın şükretsin” açıklamalarının ardından başlatılan soruşturmada da takipsizlik kararı verdi. Savcı Ekren, takipsizlik kararında Yıldız’ın sözlerinin düşünce özgürlüğü kapsamında olduğunu savunmuştu.”

Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.. Ama Kahramanlar için uzun yazıya tahammül etmelisiniz..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor