Göger girişimci genç esnaflarla buluştu

(HABER MERKEZİ)-Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, güçlü Türkiye’nin, vatanını, milletini seven, üreten genç beyinlerin omuzlarında yükseleceğini söyledi.

Sorunların tespiti, çözüm noktasında gerekli çalışmaların hayata geçirilmesi için sık sık esnaf ve sanatkarları ziyaret eden Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte son olarak girişimci genç esnaflarla bir araya geldi.

Üniversite eğitiminin ardından baba mesleğini devam ettirmek üzere Bakırcu adlı işletmeyi kurarak, esnaflığa adımını atan Nazlı Aka’nın davetlisi olarak genç girişimcilerle bir araya gelen Birlik Başkanı Niyazi Göger, sorunlarını, hedeflerini, beklentilerini dinleyip, iş hayatlarında onlara yön gösterecek altın değerinde nasihatlerde bulundu.

Bilişim çağında yaşadığımızı, geleneksel yöntemlerin zamana yenik düştüğünün altını çizen Birlik Başkanımız Niyazi Göger, genç esnaflara iş hayatlarında geleneksel yöntemleri teknolojik gelişmelerle güncellemelerini tavsiye etti.

Esnaf ve sanatkarlığın köklü bir geçmişe sahip olduğunu dile getiren Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, “Sizler tarihi bin yıl öncesine dayanan Ahilik kültürünün çağdaş temsilcilerisiniz. Temsil ettiğiniz bu kültürün değerlerine sahip çıkın. İşinizi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf edin. Müşterilerinize güler yüzlü davranın. Cesur olun, zorluklar karşısında yılmayın. Güçlü ve mücadeleci olun. Unutmayın ki karşılaştığınız her zorluk, önünüze çıkan bir engel değil, hayat tecrübesi ve deneyim fırsatıdır. Yeteneklerinizi teknolojiyle birleştirin. İşlerinizle ilgili kararları alırken mutlaka bir bilene danışın” dedi.

Ülkemizin; vatanını, milletini seven, üreten genç beyinlere ihtiyacı olduğunun altını çizen Birlik Başkanımız Niyazi Göger, “Sizler güçlü Türkiye’nin geleceğinin en büyük teminatısınız. Sizlere verilecek her destek ülkemizin gelişip, kalkınması için yapılacak bir yatırımdır. Bu nedenle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sizin gibi gençlerimize kapımız her zaman açık. Başınız sıkıştığında, desteğe, tecrübeli bir ismin tavsiyelerine ihtiyacınız olduğunda bizlere gelebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili her konuda sizlere seve seve yardımcı olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Girişimci genç esnaflar da ziyareti, tavsiyeleri, gençlere verdiği destek ve önem için teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor