Göktürk Boyvadaoğlu, 1 Mayıs’ı kutladı

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana İl Başkan’ı Göktürk Boyvadaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajında, “Aydınlık bir geleceğin umudu ile tüm emekçi kardeşlerimizin, emek ve dayanışma bayramını kutluyorum” dedi.

Boyvadaoğlu, “1 Mayıs Dayanışma Bayramı’nın, adına yakışır bir şekilde, dostluk ve dayanışma havasında kutlanması ülkemiz ve milletimiz adına onur vericidir. Başta işçi, memur ve emekliler olmak üzere, bütün milletimizin emek ve dayanışma gününü kutluyorum. Emek olmadan bir şey yetişmez (üretilemez). Emek, sermaye’nin öncüsüdür. Ve tamamen bağımsızdır. Sermaye ancak emeğin meyvesidir. Ve emek olmadan, sermaye olmaz. Emek sermayeden üstündür ve daha büyük önem arz eder.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı önemli bir gündür. Barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu 1 Mayıs’ta, tüm çalışan emekçi kardeşlerimizin bu özel günün de, mutlu bir geleceğin inşasını hep birlikte kuracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya’yı göreceğimiz günlerin geleceği umudu ile tüm emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor