GS’nin şampiyonluk kupaları Adana’da

Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin resmi açılışı ve şampiyonluk gecesi coşkulu anlara sahne oldu. Etkinliklerin ilk bölümünde Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki dernek merkezi açılışı şampiyonluk kupaları eşliğinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dernek Başkanı Ozan Burucu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar tarafından açıldı.

Açılışın ardından Sheraton Otel’de yapılan şampiyonluk gecesi muhteşem bir atmosferde düzenlendi. Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ömer Üney, Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği Üyeleri, sarı kırmızılı taraftarlar ve davetlilerin katıldığı gecede ünlü sanatçı Yeşim Salkım sahne aldı.
Galatasaray’ın 22. Süper Lig ve 18. Ziraat Türkiye Kupası eşliğinde gerçekleşen organizasyonda davetlilere seslenen Dernek Başkanı Ozan Burucu, “Adana Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak henüz 6 ay önce kurulmuş ve bugün 60 üyesi ile Adanamız ve Galatasarayımız ortak paydasında, içerisinde spor olan her türlü konuya katkı sağlamak ve liderlik etmek üzere kurulmuş bir sivil toplum kuruluşuyuz. 6 ay öne kuruluşumuz sırasında şampiyonluk hedefimizden uzaklaştığımızı düşündüğümüz bir noktadaydık ancak ‘Galatasaray varsa umut hep vardır’ şiarının bir kanıtı olarak yönetimi, teknik heyeti ve taraftarı ile kenetlenerek yolun sonunda 22. şampiyonluğumuza ve 18. Türkiye kupamıza ulaştık. O günlerde teknik direktörümüz sayın Fatih Terim’in “8 de kapanır 18 de” sözü bizlere umut aşıladı. Arkasında kıymetli emeklerin olduğu, sonuna kadar hak edilmiş 22. lig ve 18. Türkiye kupası şampiyonluğumuzu coşkuyla kutlayacağımız bu gecede bizlerle beraber olmanız nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Yoğun işleri sebebiyle kutlamaya katılamayan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in mesajı barkovizyondan davetlilere izletildi. Şampiyonluk pastasını kesilmesinin ardından ultrAslan kurucularından Dj Suat Ateşdağlı sahne aldı. Taraftarlar, 22. Süper Lig ve 18. Ziraat Türkiye Kupası ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor