“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN TARİH YAZACAĞIZ”

İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Ümmü Gülsüm Paksoy’dan iftar yemeği

 

“GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN TARİH YAZACAĞIZ”

 

“HEP BİRLİKTE BİR TARİH YAZACAĞIZ”

 

İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Ümmü Gülsüm Paksoy, Ceyhan’da iftar yemeği düzenledi. İftara çok sayıda partili katıldı. İftar sonrası konuşma yapan Paksoy, “Yapmam gereken ne varsa elimden geldiğince yapacağıma söz veriyorum. Sizlerin de desteklerini bekliyorum. Biz tarih yazacağız. Bu tarihi hep birlikte yazacağız. Tarih olması gerekenleri de gönderdikten sonra daha da kuvvetli işler yapacağız” dedi.

HABER: CANSU ERSOY

FOTOĞRAFLAR: MERYEM ÜNAL

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı ve İyi Parti GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy’un Ceyhan’da verdiği iftar yemeğine çok sayıda parti üyeleri katılım sağladı. Konuşmasında Türkiye’nin önemli konularına değinen Paksoy, “Önce Adana” vurgusu yaptı.

Türkiye’nin en önemli sorunun ekonomi olduğuna değinen Paksoy, “’Bu durumdan nasıl kurtuluruz? Neler yapılması gerekir? Bu işin içinden nasıl sıyırılırız el birliğiyle?’ diye düşündük. Türkiye’yi içinde bulunduğu karanlıktan kurtarmanın vazifemiz olduğuna inanıyorum” dedi.

“BİZ BUNLARI DİNLEYİP ÇÖZMEK İÇİN VARIZ”

“Bildiğiniz gibi İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayım. Bu fikir aklıma ilk geldiğinde aklımdaki sorunların başında ekonomi vardı. Sonra da Türkiye’ de istihdam konusunda sıkıntılar var. İş ve işçi sorunları var. Biz bunları dinleyip çözmek için varız” diyen Paksoy, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Vatandaş bu ekonomik sıkıntılar altında eziliyor ve gerçekten kötü durumda. Evlerine ekmek götüremiyor, çocuklarının ihtiyaçlarını gideremiyor.   Elbette içimizde rahat olanlar var ama onlar burada değiller. Ben çiftçi bir ailenin kızıyım çoğumuzun da çiftlikle ya da tarımla ilişkisi var. Çoğumuz tarımla uğraşıyoruz, her türlü sıkıntıyı yaşıyoruz, mazotu, gübreyi alamıyoruz. İşçiyi rahat ettiremiyoruz. ‘Artık yeter’ diyoruz bu düzene. Söz milletindir. Bizler elimizden geleni yapmak için buradayız.”

“TARİH YAZACAĞIZ”

Hepimizin bu ülkenin geleceği ve aydınlığa kavuşması için elinizden geleni yapmak zorunda olduğunun altını çizen Paksoy, “Eğer bunu yapamıyorsak o zaman hata bizdedir. Ben bir Türk kadını olarak Atatürk’ün bana verdiği hakları layıkıyla kullanmalıyım diye düşündüm. Bu amaçla milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Önümüzdeki ön seçimde iyi bir puan alarak çıkarsam İyi Parti’nin bir ferdi olarak yürekten bağlı olarak söz veriyorum. Ne varsa yapmam gereken, yoksulluğa karşı yapılan zulümlere karşı elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Sizlerin de desteklerini bekliyorum. Biz tarih yazacağız. Bu tarihi hep birlikte yazacağız. Tarih olması gerekenleri de gönderdikten sonra daha da kuvvetli işler yapacağız arkadaşlar” diye de ekledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Paksoy, “Tekrar söylüyorum; Her şey Türkiye için. Her şey İyi Parti ile birlikte Altılı Masa’daki partilerimizle başaracağız” dedi ve sözlerine son verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor