Gülbudak Seyhan’da kararlı

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Muharrem Gülbudak, Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin önde gelen isimleriyle beraber mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürerek, seçmenlerle bire bir temas kurmaya devam ediyor. Aday gösterilse de, gösterilmese de son 4 aylık süreçte olduğu gibi çalışmaya devam edeceğini ifade eden Gülbudak, ‘’AK Parti Belediyeciliği ile Seyhan’ın sorunlarını, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz” dedi. 

***

Haber: Yener EKİNCİ

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Muharrem Gülbudak, Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin önde gelen isimleriyle beraber mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürerek, seçmenlerle bire bir temas kurmaya devam ediyor. Seçim bölgesinde ‘Çalmadık kapı, sıkmadık el’ bırakmamak hedefiyle hareket eden Gülbudak, sorunları yerinde tespit ederek, çözümü için daha şimdiden gayret gösteriyor.

RANTA GEÇİT VERMEYECEĞİM

Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi’nde bulunan park ve semt pazarı alanlarının konut yapmak isteyen bir müteahhide satılması üzerine hukuki mücadele başlatan Gülbudak, ‘’Yürütmeyi Durdurma Kararı’’ aldırarak inşaatın engellenmesini sağladı. Ranta geçit vermeyeceğini ifade eden Muharrem Gülbudak, ‘’Her türlü yolsuzluğun takipçisi olacağım. Tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını ve tek kuruşunu kimseye yedirmeyeceğim gibi her kuruşun hesabını soracağım. Gördüğüm haksızlık ve ranta karşı gerek basın, gerekse hukuki yollarla mücadele edeceğim’’ dedi. 

ADAY OLMASAM DA ÇALIŞACAĞIM

Aday gösterilse de, gösterilmese de son 4 aylık süreçte olduğu gibi çalışmaya devam edeceğini ifade eden Gülbudak, “AK Parti Belediyeciliği ile Seyhan’ın sorunlarını, karardan etkilenecekleri de çözüme dahil ederek, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz” dedi. 

SORUNLARA İLGİSİZ KALAMAYIZ

Sürekli halkla iç içe olduğunu belirten Gülbudak, “Hayat hikayem yaşadığım kentin hikayesidir. Bu kentte dün yaşananlar geçmişim, gelecekte yaşanacaklar da istikbalimdir. Yaşadığım kentin nimetlerinden istifade ettiğim gibi sorunlarına da ilgisiz kalamam. Bu kentin sorunları bizim sorunlarımız, sorunlarımız da kentin sorunlarıdır. Sorunların parçası olduğumuz bir kentte çözümün de parçası olmaya gayret göstermek görevimizdir” dedi.

KAVGA YERİNE ANLAŞMA SAĞLANMALI

Kamuda ki deneyimlerinden kazandığı tecrübeyi Seyhanlının istifadesine sunmak istediğini söyleyen Gülbudak, “Adana bir bütündür. Sorunları da bir bütündür. Mevcut bölünmeler idari bölünmedir. İdari bölünme çözümlerin ortak olmasına engel değildir. Kent merkezinde yaşayanlar aynı gün içinde tüm merkez ilçelere ayak basmaktadır. Adana’nın sorunları çekişme ve kavga yerine anlaşma ve yardımlaşma ile çözülebilir. Biz bu kentte sorun değil, çözüm üretmeye talibiz” şeklinde konuştu.

KATILIMCI DEMOKRASİ ANLAYIŞINI BENİMSİYORUZ

Seyhan’daki sorunların çözümü için merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi, STK ve halkın işbirliği yapması gerektiğini vurgulayan Muharrem Gülbudak, “Kentteki sorunları da çözümü de o sorunları yaşayanlar çok iyi bilmektedir. Önemli olan yönetim sürecine yerel ve ulusal tüm paydaşları ortak etmektir. Seyhan’ın sorunlarını karardan etkilenecekleri de çözüme dahil ederek, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 

SEYHAN’A BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Gülbudak, şunları kaydetti; ‘’Büyüdüğüm, çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim, her mahallesinde ve sokağında anılarım saklı olan güzel ilçem Seyhan’a hizmete talibim. Seyhan’da büyümüş ve Seyhan’da yaşayan birisi olarak Seyhan’ın sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Seyhan’ın sorularını çözmeye geliyoruz. Makam ve kimlik maksadıyla değil, yetişmemde, bulunduğum noktaya gelmemde en çok payı olan Seyhan’a Seyhanlılara borcumu ödeme sorumluluğu ile üzerime düşen görevi yapmak için hizmetkar olmaya aday oldum. Seyhan’da alt yapıdan trafiğe çok sayıda sorunu var. Seyhan’da çocuklar yeşil alana ulaşamıyor. Seyhan’da ekonomik sorunlar var. Varoşlar var. Bu varoş mahallelerinin ıslah edilmesi lazım. Seyhan modern bir kent olması lazım. Bütün bunları biliyoruz. Çözüm yollarını biliyoruz. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün bu sorunlarından üstesinden geleceğiz. Seyhan’ı AK Belediyecilik ile buluşturacağız.” 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor