GÜLHAN YILMAZ TOPRAĞA VERİLDİ

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-CHP Adana İl Başkanlığı’nda uzun yıllar hizmet veren ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Gülhan Yılmaz, dün mahşeri bir kalabalık tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.

İl binası önünde düzenlenen törene, Anakent Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Adana milletvekilleri, parti yöneticileri ve büyük bir kalabalık vatandaş kitlesi katıldı.

Gülhan Yılmaz cenaze namazından sonra Küçükoba mezarlığında toprağa verildi.

NE DEDİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, il binasında yapılan törende yaptığı konuşmada, “Partimize yıllarca emek vermiş, partililerden  tarafından sevilen ve sayılan bir insan olan Gülhan Yılmaz’a başsağılığı diliyorum” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “CHP Adana İl Başkanlığımıza yıllarını veren parti emektarımız Gülhan Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Sevgili Gülhan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve partimize başsağlığı diliyorum.”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Zamansız yitirdiğimiz parti emektarımız, değerli canımız Gülhan Yılmaz’ı 35 yıla yakın bir zamandır görev yaptığı CHP İl örgütümüz önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurladık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerni, tüm partililerimizin başı sağolsun.”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Cumhuriyet Halk Partisi için büyük emekler veren, çok uzun yıllar il başkanlığımızın sekreterliğini yürüten Gülhan Yılmaz ablamızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Gülhan ablamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına eve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Ayhan Barut, “Parti emektarımız, değerli ablamız Gülhan Yılmaz’ın zamansız ölümüyle büyük üzüntü yaşıyoruz. Hastanede kederli yakınlarına ve yol arkadaşlarımıza başsağlığı diledik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.”

Orhan Sümer, “CHP Adana İl başkanlığımıza yıllarını veren, parti emektarımız, idari personelimiz Gülhan Yılmaz’ı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sevgili Gülhan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve partimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Burhanettin Bulut, “Zamansız kaybettiğimiz değerli ablamız, parti emektarımız Gülhan Yılmaz’ı 30 yıl emek verdiği il binamızın önünden, daha sonra ise Küçükoba Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurladık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor