Gülnar ailesinin acı günü

Türk-İş Bölge Başkanı Edip Gülnar’ın vefat eden kardeşi Mustafa Gülnar, önceki gün gözyaşları arasında toprağa verildi. Corona salgını nedeniyle çok az kişinin katıldığı cenaze törenine katılanlar maskeli olarak cenaze namazına katıldı.. Katılanlar arasında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de hazır bulundu ve cenaze namazını cemaatle beraber kıldı. BÖLGE, merhuma Allah’tan rahmet, akadaşımız Edip Gülnar, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diler.

(HABER MERKEZİ)-Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, ağabey acısıyla sarsıldı. Bir süredir özel bir hastanede kronik şeker rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gören 71 yaşındaki Mustafa Gülnar, hayatını kaybetti.

Merhum Mustafa Gülnar’ın cenazesi, önceki gün öğle namazını müteakiben Kabasakal Mezarlığında, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında göz yaşları arasında toprağa verildi.

Merhum Mustafa Gülnar’ın cenazesine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kadir Özdemir, Adana Demirspor eski Başkanlarından Adem Atılgan, Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları,  Adana Demirspor eski futbolcuları, ailesi ve yakın dostları katıldı.

Mustafa Gülnar’ın cenazesine katılan Çukurova Belediye Başkan Soner Çetin, “Merhuma Allah’tan rahmet, Gülnar ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum, mekanı cennet olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor