Gündoğdu-GSİM dev işbirliği

(HABER MERKEZİ)-Bu topraklardan kazandıklarını bu topraklarım inanları ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) ile ‘Milli Sporculara Eğitim Desteği’ protokolü imzaladı

Milli Sporcuların eğitim anlamında desteklenmesini öngören protokol, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından imzalandı.

GÜNDOĞDU: OKULLARDA SPOR CANLANMALI

Sporu ve sporcuyu destekleyen kişiliği ile bilinen Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan  Gündoğdu,  okulların merkezinde sporu canlandırmanın önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bir çok Avrupa ülkesinde spor ve temel eğitim aynı okulda verilmektedir. Eğitimli sporcular kendini her platformda belli eder ve fark yaratır. Adana’mızın Milli sporcularına destek olmaktan gurur duyacağız. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar ile ekibine işbirliği için teşekkür ederiz” dedi.

ÇİNTİMAR: ÇOK ANLAMLI  İŞBİRLİĞİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise Adana’mızın marka değeri çocuklarımızı gün yüzüne çıkarmak için çalıştıklarını, bireysel ve takım sporlarında bir çok dalda büyük başarılar elde edip Milli Takımlara sporcu gönderdiklerini, Adana olarak ulusal ve uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını anlatıp, “Eğitim ve spor vazgeçilmez ikilidir. Gündoğdu Vakfı’nın Milli Sporcularımıza eğitim desteği verecek olması çok anlamlı. Gökhan Gündoğdu bey ile tüm Vakıf ekibine teşekkür ederiz. Protokolümüz hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor