GÜNDOĞDU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) sınavlarda ki başarılarına bir yenisini daha ekledi ve 3 öğrenci, Liselere Geçiş Sınavlarında (LGS) Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 1 Haziran tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarını açıkladı. AGK, 8’inci sınıf öğrencilerinden Ege Kaykaç, Arda Şanlıer ve Betül Eftelya Aykın, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu oldular. AGK öğretmenleri, sonuçların açıklanmasıyla birlikte büyük başarı elde eden öğrencilerinin kendilerini çok mutlu ettiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin derslerde ki performanslarını böyle önemli sınavlarda gösteriyor olmalarına oldukça gururlandık” dediler.

GÜNDOĞDU: SINAVSIZ BİR ÜLKE HAYAL EDİYORUZ
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, 30 bin kişilik büyük Gündoğdu ailesi adına LGS sınavlarında Türkiye Şampiyonu olan öğrencilerini kutlayıp, başarılarında büyük pay sahibi olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek, “Başarılarımız artarak devam edecektir. Bıkıp usanmadan ülkemiz ve çocuklarımız için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Gökhan Gündoğdu, sınavsız bir ülke hayal ettiklerini de ifade edip, “Bir eğitimci olarak her yıl milyarlarca liralık kaynağımızın sınavlar uğruna heba olmasının sonlandırılmasını diliyorum.   Çocuklarımızın daha rahat eğitimi ve ülkemizin milli gelirinin ziyan olmaması için sınavsız model geliştirebiliriz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor