GÜNDOĞDU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ

(HABER MERKEZİ)-Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçları açıklandı. Adana Gündoğdu Koleji geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede LGS Türkiye Birincisi oldu.

Gündoğdu Holding-Vakıf’tan yapılan açıklamada, “Gündoğdu Vakfımızda başarı geleneği bozulmadı. Geçen seneki Türkiye birinciliğinin ardından bu yıl da öğrencimiz Ömer Ahioğlu bir buçuk milyon öğrencinin katıldığı LGS’de bütün soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olmuştur. Tüm öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutlarız” denildi.

DR. GÜNDOĞDU: BAŞARI GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Vakfımızın eğitim alanında başarı geleneği devam ediyor. Geçen seneki Türkiye birinciliğimizin ardından, bu yıl da öğrencimiz Ömer Ahioğlu 1,5 milyon öğrenci kardeşimizin katıldığı LGS sınavlarında tüm soruları cevaplayarak kendinden önceki ağabeyleri, ablaları gibi yine Türkiye birincisi olmuştur. Vakfımız adına bu başarıda emeği geçen tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi en içten duygularımla kutluyorum. Bizim işimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Sınavlarda alınan başarılar verilen eğitimin meyvelerini almaktır” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor