GÜNDOĞDU OKULLARI DÜNYA MARKASI OLDU

Eğitime yaptığı büyük katkı ve yatırımlarla dünyanın sayılı eğitim merkezleri arasına girmeyi başaran Adana Gündoğdu Koleji (AGK) hayata geçirdiği projelerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eğitimde Türkiye’nin Harvard’ı olarak ün yapmayı başaran Gökhan Gündoğdu, “Devlet ve Cumhuriyet var olduğu sürece bu çaba devam edecek. Biz gelişmeleri takip edeceğiz. Başka çaremiz var mı? Biz Adanalıyız. Bugün biz öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, takım arkadaşlarımız, mezunlarımız ve onların aileleri dahil 25-30 bin kişilik büyük bir aileyiz diyerek, bunun onurunu yaşadıklarını söyledi.

(HABER MERKEZİ)-“Devlet ve Cumhuriyet var olduğu sürece bu çaba devam edecek. Biz gelişmeleri takip edeceğiz. Başka çaremiz var mı? Biz Adanalıyız. Bugün biz öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, takım arkadaşlarımız, mezunlarımız ve onların aileleri dahil 25-30 bin kişilik büyük bir aileyiz.” diyen Gündoğdu okullarının sahibi Gökhan Gündoğdu, dünya markası olmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ

Yurt dışında aldığı eğitimler ve bu konuda ürettiği projelerle dünyanın en büyük 3-6 yaş ön okulu olarak tanınan Uluslararası Çocuk Üniversitesi Kampusu’nu Adana’da açan Gökhan Gündoğdu, projenin hedefinin dünyanın büyük kentlerinde global bir Türk markası olarak, Uluslararası Çocuk Üniversitesi kampusları kurup, küçük yaş grubu çocukların tüm eğitim ihtiyaçlarını dünya standartlarında sağlamak olduğunun mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Biz Türkiye ve Türk gençliği için varız” diyerek, gençlerin yolunun eğitimle açılabileceğini söyledi.
11 BİN METREKAREYE 200 ÖĞRENCİ
Uluslararası Çocuk Üniversitesi Kampusu’nun 11 bin metrekare alana kurulu olduğunu açıklayan Gökhan Gündoğdu, “Biz bu alana sadece 200 çocuk kabul ediyoruz. Normal şartlarda bu büyüklükteki bir alana Milli Eğitim Bakanlığı’nın vereceği ruhsat 15 bin öğrenci. Eğitim alanında yüzlerce yenilik var burada. Biz bu altı branşta üç yıl içerisinde vatanını milletini seven, arkadaşları ile takım oyunu kurabilen, zamanı yöneten, hayata pozitif bakan, spor yapmayı bilen, iki dili iyi konuşan bireyler yetiştiriyoruz” diyebilmenin huzuruyla hizmet verdiklerini söyledi.
25 BİN KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLE
Başarılı ve örnek eğitim kurumu haline gelen ve bugüne kadar verdiği mezunlar ile 25 bin kişilik büyük bir aile oluşturduklarını söyleyen Gökhan Gündoğdu Çukurova bölgesinde 0-18 yaş aralığındaki gençlerin her türlü eğitim ihtiyacını karşılayan bir ‘Eğitim Hizmet Holdingi’ olma amacına yoğunlaştığını , “Devlet ve Cumhuriyet var olduğu sürece bu çaba devam edecek. Biz gelişmeleri takip edeceğiz. Başka çaremiz var mı? Biz Adanalıyız. Bugün biz öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, takım arkadaşlarımız, mezunlarımız ve onların aileleri dahil 25-30 bin kişilik büyük bir aileyiz” diye konuştu.
ÜNLÜ MARKALAR BİR ARADA
Gündoğdu Koleji bünyesindeki markaları; Gymboree (dünyanın en ünlü anne-çocuk okulu), Helen Doron (dünyanın en ünlü İngilizce ağırlıklı anaokulu), dünyanın ilk Uluslararası 3-6 Yaş Çocuk Üniversitesi, İbrahim Kutluay Basketball Academy, British Swim School (bebeklere dahi yüzme öğreten yüzme okulu) Gündoğdu Red Dolphins Spor Kulübü ve Adana Gündoğdu Koleji (ilkokul, ortaokul, lise) ile bölgenin eğitim lideri oldu.
GÜNDOĞDU OKULLARI EĞİTİMDE ZİRVE YAPTI

25 binin üzerinde mezun veren Yunus Gündoğdu’nun kurucusu olduğu, oğlu Gökhan Gündoğdu’nun zirveye çıkardığı Gündoğdu okulları, verdiği mezunlar ile yaklaşık 30 bin aileye ulaşarak büyük bir rekora imza attı.

Türkiye’nin en değerli okulları arasında yer almasını sağlayan Gökhan Gündoğdu “Devlet ve Cumhuriyet var olduğu sürece bu çaba devam edecek. Biz gelişmeleri takip edeceğiz. Başka çaremiz var mı? Biz Adanalıyız. Bugün biz öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, takım arkadaşlarımız, mezunlarımız ve onların aileleri dahil 25-30 bin kişilik büyük bir aileyiz.” Derken, halkın kendilerine olan güvenini hiç eksiltmeden hizmete devam edeceklerini söyledi.

Adana’nın ve Adana halkının kalkınması, eğitimde eşitliğin sağlanması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini belirten Gökhan Gündoğdu, düşüncelerini şöyle seslendirdi;
“Biz, Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz 2023 yılında, bölgenin her türlü eğitim ihtiyacını karşılayan bir Eğitim Hizmet Holdingi olmayı amaçladık ve başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Devlet ve Cumhuriyet var olduğu sürece bu çabamız devam edecek, gelişmeleri takip edeceğiz. Başka çaremiz var mı? Biz Adanalıyız. Bugün biz öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, takım arkadaşlarımız, mezunlarımız ve onların aileleri dahil 25-30 bin kişilik büyük bir aileyiz. Kardeşim Volkan Gündoğdu, Holding’de operasyon direktörü. Kurucu temsilcimiz Lale Gündoğdu da yükümüzü aldı. Ayrıca çok deneyimli eğitim kadromuz ve konularında uzman ekip arkadaşlarımız başarımızın mimarlarındandır.” Diyerek açıklamalarını şöyle sonlandırdı;
“Çocuk Üniversitesi’ni Adana’da açan Gökhan Gündoğdu, her geçen sene çıtayı daha da yükseltmek istediklerini belirterek “Büyük projelerimiz Gündoğdu’yu uluslararası yapmıştır. Hem ülkemiz hem de kentimiz için gurur verici bir tablo”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor