GÜNDOĞDU ŞAMPİYON

Adana’da tamamlanan Ortaokul Küçük Erkek Basketbol müsabakalarının sonunda Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Küçük Erkek Basketbol takımı şampiyonluğa ulaştı. AGK 19-21 Mart’ta Niğde’de yapılacak Türkiye Finalleri Bölge müsabakalarında Adana’yı temsil edecek.

AGK Küçük Erkek Basketbol takım koçları ve beden eğitimi öğretmenleri Sercan Acar ile Mustafa Palalı, İbrahim Kutluay Basketbol Akademi (İKBA) ile başlayan, Gündoğdu Red Dolphins Spor Kulübü ile devam eden çalışmaların meyvesini almaktan mutlu olduklarını belirterek, Adana Şampiyonu olan tüm oyuncularını kutladıklarını ifade ettiler. Sercan Acar ve Mustafa Palalı, “Basketbol alt yapısına büyük önem veren Gündoğdu Koleji, Türk Basketboluna yeni cevherler kazandırmanın mücadelesi içinde olmaya devam edecek” dediler.

Gündoğdu Koleji Küçük Erkek Basketbol takımı oyuncuları Adana Şampiyonluğunun ardından 19-21 Mart’ta Niğde’de yapılacak Türkiye Finalleri Bölge müsabakalarında Adana’yı temsil etmeye hazırlanıyor. Koçlar Serkan Acar ve Mustafa Palalı, “Türkiye finallerinde Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizerek, “Güçlü rakipler gelecek ama bizde güçlüyüz ve Adana’ya kupa ile dönmeyi istiyoruz. Sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” şeklinde konuştular. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor