Gündoğdu’dan spora destek

Gündoğdu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr.  Gökhan Gündoğdu, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaretinde spora olan desteklerinin süreceğini söyledi

VALİMİZ VE İL MÜDÜRÜMÜZ BİR ŞANS

Dr. Gökhan Gündoğdu, Vali Süleyman Elban’ın spor konusunda çok duyarlı olduğunu ifade ederek, “Valimizin önderliğinde Adana’nın spor alanları ve sporun kalkınması adına büyük gayretler içerisinde olan İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’ın çalışmalarını takdir ile izliyoruz. Valimiz Süleyman Elban ve İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar, Adana’nın sporu için gerçekten büyük şans. İl Müdürümüz ile çok kapsamlı bir spor sohbeti yaptık ve Gündoğdu Vakfı olarak spora destek anlamında üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu söyledik” dedi.

GÖKHAN BEYE TEŞEKKÜR EDEDİZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise, “Gökhan beyinde söylediği gibi spor adına yapmaya çalıştığımız tüm çalışmalarda en büyük gücümüz Valimiz Süleyman Elban oluyor. Gündoğdu Vakfı’nın spora olan duyarlılığı bizleri çok mutlu ediyor. Gökhan beye yakın ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz. Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak spor ile olur” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor