Güneydoğulu gençlerden Bölge’ye ziyaret

Güneydoğulu Gençler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Alak, bebrarine bir grup üyeyle gazetemizi ziyaret ederek, genel koordinatörümüz Nevzat Uçak’a faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve fikir alışverişinde bulundu.

***

Güneydoğulu gençler fark yaratıyor

HABER: YENER EKİNCİ

Kısa bir süre önce Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi’nde hizmete açılan Güneydoğulu Gençler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, amacı doğrultusunda yaptığı programlı ve aktif çalışmalarla, kamuoyu nezdinde farkındalığını hissettirmeye başladı. Beraberinde bir grup üyeyle gazetemizi ziyaret eden dernek başkanı Ömer Alak, genel koordinatörümüz Nevzat Uçak’a faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

KARDEŞLİĞİMİZİ YAŞATMAK ADINA VARIZ

‘’Toplumumuzun birlik ve bütünlük unsurlarını içinde barındıran, siyasi hiçbir faaliyet ve amaç gözetmeyen, istihdam yaratmayı, sosyal yardımlaşmayı benimsemiş, kurumsal bir çatı altında toplanmak hedefimiz var’’ diyen Başkan Alak, ‘’Kurduğumuz sıradan bir dernek değil, temeli ahlak, adalet, vicdan, tevhit ve kardeşlik olan şark medeniyetindeki Mezopotamya güneşinin maziden atiye, bütün insanlığı kucaklayacak bir köprüsüdür. Türkiye Cumhuriyeti vizyonu ve çağdaş uygarlık hedefini esas alan; demokratik ve etkin hukuk devleti anlayışı içinde, üyelerimizi bağımsız bir platformda temsil etmek isteyen bir yapılanmayız. Kadim Anadolu kültürümüzü bu topraklarda da kardeşlik içinde yaşatmaya, yöre insanımız ile kaynaşmayı sağlamaya kararlı olduğumuzu ifade etmek isterim” ifadesini kullandı. Nevzat Uçak ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere sahip çıkmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu ve bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduğunu söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor