Hacivat-Karagöz, Ramazan boyunca çocukları ağırlıyor!

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına  bu yıl da Ramazan ayı boyunca renk katmaya devam edecek! Nisan ayında başlayan ve Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan “SENİN İÇİN” konseptindeki etkinlikler bir ay boyunca sürecek. 

Bu çerçevede  ramazan boyunca çocukları da dolu dolu aktiviteler bekliyor. 05 mayısta düzenlenen sanat ,bilim ve ritm atölyeleri ve çocuk şarkıları konseri ile doyasıya eğlenen çocukları da bir çok etkinlik bekliyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nda gençler için özel genç müzik grupları ve muhtelif hediyeler ile  M1 Adana AVM  çocuklar ve genç ziyaretçilerine dopdolu bir program sunacak.

Hacivat-Karagöz Ramazan boyunca çocukları ağırlıyor!

   Bu yıl M1 Adana AVM’de Ramazan boyunca çocuklar her cumartesi-Pazar gün boyunca Hacivat ve Karagöz ile buluşabilecek. Geleneksel gösteri sanatımızın en önemli simgelerinden biri olan Hacivat ve Karagöz’ü bu etkinlikler ile adeta yaşayacaklar. Karagöz ve Hacivat ile sohbet edip, fotoğraf çektirebilir, onların harika hikayelerini dinleyip kuklalarını yapacaklar. Usta sanatçılardan bu harika ikilinin gölge oyunlarını doya doya izleyebilecekler. Her cumartesi 14:00 – 15:00 saatlerinde Gölge Oyunu, Her Pazar Karagöz Hacivat Kukla Yapımı Atölyesi 12:00-19:00 saatleri arasında çocukları bekliyor olacak.    

 M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana çocuklar için eğitim , sosyal ve kültürel  içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile yıl boyunca buluşturuyoruz. Bu ramazan ayında da özellikle küçük yaştaki çocukların sanat bilinci ve ramazan ile özdeşleşmiş Hacivat-Karagöz ikilisi ile buluşturuyoruz.  Geleneksel sanatımızla tanışıp  yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının ortaya çıkarılabileceği ve aynı zamanda gelişimlerine katkıda bulunacak bu etkinliğimizde çocuklar eğlenirken aynı zamanda öğrenecekler. Etkinlik süresince 4-12 yaş arasındaki çocuklarımızı birbirinden renkli, yaratıcı ve hayal dünyalarını ortaya çıkarabileceklerini düşündüğümüz bu etkinliğe veliler ve çocuklarımızın ilgisi bizi mutlu edecektir.” Dedi.

Saat başı Zumba 

M1 Adana Avm’de  gerçekleşen etkinlikle gün boyu , her saat başı uzman eğitmenler ile birlikle Zumba,ritim, cross fit dans etkinlikleri gerçekleşti. Avm misafirlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikle katılımcılar hem spor yaptılar hem de haftanın stresini attılar.

Adana’da çocuk olmak 

Çocuk öyküleri yazarı Deniz Işık ile gerçekleşen  Adana’da Çocuk olmak konulu kitap dinletisinde seçmeleri ile kitap dinletisi gerçekleştiren ışık , M1 Adana yiyecek meydanı etkinlik alanında gerçekleşen etkinlikte misafirler ve çocuklara farklı bir tecrübe yaşattı. Müzik ve yüz boyama faaliyetlerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendiler. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor