HALİL AVCI AŞK EVLERİ YAPIYOR

ADANA (BÖLGE)-Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, kuruluşlarının 41. Yılında  Roma evleri yapıyor.. Roma”nın tersten okunuşunun Amor olduğunu, bunun da aşk evleri anlamına geldiğini söyleyen Orhan Murat Avcı, “Dream Roma’da, Fitness, Açık Hava Sineması, Çocuk Oyun Alanları, Sauna, açık ve kapalı otopark gibi tüm sosyal donatıların yanı sıra bir sanat eseri gibi izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak Yüzme Havuzu da yer alıyor” dedi.

Avcı, Labirent bahçeleri ve Roma yolları ile peyzajının da Adana’da bir ilk olacağını, Dream Roma’nın bahçelerinde gezmek ayrı bir keyif yaşanacağını belirtti..

Orhan Murat Avcı ayrıca, yerden ısıtma sisteminin uygulanacağını, kullanışlı, modern, estetik, oturmak için keyifli, yatırım için kazançlı dairelerin yer aldığı Dream Roma’nın tüm iç ve dış mimarisi banyodan giyinme odası ile peyzaja kadar tamamen Roma şehrinin tarzını yansıtılacağını da kaydetti.

Gürsel Paşa mahallesinde kurulacak olan ve Roma şehrinin tarzını yansıtacağı belirtilen Roma evleri ile ilgili ayrıca şu bilgiler verildi;

 “Halil Avcı İnşaat’ın Gürselpaşa Mahallesindeki Dream Roma projesi için herkesten önce özel fiyat ve ödeme koşullarından faydalanmak için ‘yeniprojeyekaydolun.com’ adresinden ön kayıt yaptırmak gerekiyor.

 Roma kelimesinin tersi “Amor” yani “aşk” anlamına gelir. Bu yüzden Roma aşkın şehri olarak bilinir. Eşsiz Roma bahçeleri, heykelleri, Roma Havuzu ve Roma mimarisini taşıyan yolları ile sitemizde dolaşanlar zamandan, mekandan uzaklaşıp kendini aşk şehri Roma’da bulabilecek”

Avcı, tamamen Roma tarzının yansıtıldığı konutların farklı tiplerde, farklı yaşam tarzlarına uygun Büyük Teraslı 4+ 1, Teraslı 4+ 1, Efsane 3 + 1, Bahçeli büyük 2 + 1, Bahçeli efsane 1 + 1 ve Efsane 1 + 1 olarak tanımladıkları seçeneklerden oluştuğun, Dream Roma’nın, toplamda 142 daireden oluştuğunu bildirdi.

Orhan Murat Avcı, banka anlaşmalı özel kredi avantajları ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı yeni projede konforlu bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğünü de kaydetti

Çocuklar dört duvar arasında kalmasın

Orhan Murat Avcı, “Biz konutlarımızda yaşayanların akşamları açık havada yıldızların altında içeceklerini yudumlamalarını istiyoruz. Roma mimarisi ile dizayn edilmiş peyzaj manzarası eşliğinde doyumsuz akşamlar geçirmelerini, çocuklarını dört duvar arasında tablet veya telefona hapsolmadan geniş ve güvenli açık alanda özgürce oynadığını izlemelerini ya da eş, dost ve arkadaşlarını Adana’nın en güzel açık hava mekanına, Dream Roma’ya davet etmelerini istiyoruz” dedi.

Orhan Murat Avcı’nın verdiği bilgiye göre, Dream Roma’da, Fitness, Açık Hava Sineması, Çocuk Oyun Alanları, Sauna, açık ve kapalı otopark gibi tüm sosyal donatıların yanı sıra bir sanat eseri gibi izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak Yüzme Havuzu da yer alıyor. Labirent bahçeleri ve Roma yolları ile peyzajı da Adana’da bir ilk olacak Dream Roma’nın bahçelerinde gezmek ayrı bir keyif yaşatacak.

Yerden ısıtma sisteminin uygulanacağı, kullanışlı, modern, estetik, oturmak için keyifli, yatırım için kazançlı dairelerin yer aldığı Dream Roma’nın tüm iç ve dış mimarisi banyodan giyinme odası ile peyzaja kadar tamamen Roma şehrinin tarzını yansıtacak

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor