Haluk Levent’in isyanı: ÖLMEDİM

(HABER MERKEZİ)-Adanalı ünlü sanatçı ve AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, hakkında çıkan ‘ölüm’ haberini yalanladı. Levent, “Gerçeğe ulaşmak hele bu çağda bu kadar sığ mı?” dedi.

Türkiye’de orman yangınlarının çıktığı ilk günden beri alevlere teslim olan bölgelere destek götüren AHBAP Derneği’nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, hakkında sosyal medyada çıkan ölüm haberini yalanladı.

Bu tür haberinin kendisini ve ailesini zor durumda bıraktığını ifade eden sanatçı, sosyal medya platformlarına da çağrıda bulunarak bir açıklama yaptı.

Levnet, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Her saat tweet attığım, görüntülü videolar attığım haled öldüğüme inanan bir kitle var. Cidid cidid ailemi arıyorlar filan… Facebook ve YouTube yönetimlerinin bu konuyu düşünmesi gerek. Gerçeğe ulaşmak hele bu çağda bu kadar sığ mı? Haa bu arada ölmedim, yemin edebilirim” dedi.

AHBAP Derneği’ne bağış yapan ünsü isimlere de teşekkür eden Haluk Levent, son olarak oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in, orman yangınlarının kontrol altın aalınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopterin ödeneğine katkıda bulunduğunu duyurmuştu.

Levent, Twitter’dan, “Sevgili Kıvanç Tatluğ ve Başak Dizer aradı. ‘Abi helikopter kiralamada bizim de desteğimiz olsun istedik. 300 bin TL’lik bağış yapma kararı aldık’ dediler. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’e teşekkürler” mesajını paylaşmıştı.

Haluk Levent, dün yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Önceki akşam Altın Zirve Kariyer Ödül törenindeydik. Berna Narmanlı Arpacı’ya ait bu tablo açık artırmaya çıktı. Be @bitexencom tarafından 500 bin TL’ye satın alındı. Yangınlardan etkilenen ihtiyaç sahipleri için kullanılacak. Teşekkür Bitexen” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor