HANGİSİ SENSİN HADİ ÖZIŞIK?

Hani, Ayasofya “baş imamı” Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, sosyal medya hesabından  “1921 ve 24 anayasalarında devletin dini islamdı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün” demişti ya..Boynukalın’ın sözleri  tepkilere yol açmıştı ya..

Hiç beklenmedik bir şekilde “Baş imam”ın mahallesinden gazeteci Hadi Özışık  “Sen kimin adına racon kesiyorsun”diye öyle bir rest çekti ki, sesi karşı mahalleden duyuldu..

Dedi ki; “Senin görevin şu: Günde 5 vakit, Ayasofya’ya gelen insanlara namaz kıldırmak. Cuma namazını eda ettirmek. Başka da bir görevin yok. Siyaseten de görevin yok. Senin asli görevin bu. Peki sana mı düşmüş, Anayasa’da laiklik olmasın demek? Sen kimsin ya? Kimden güç alıyorsun kardeşim? Gücünü bize söyle de ona göre hareket edelim, tedbirimizi alalım? Sen kimin adına racon kesiyorsun? Sen hangi kişinin nüfusunu kullanarak böyle bir ifadeyi kullanırsın, Türkiye’yi karıştırmak için fitne fesat üretirsin? Ey Boynukalın, boynun devrilsin senin. Laiklik sana niye batıyor ya?”

Ak troller Özışık’a ateş püskürüyordu bu paylaşımından dolayı.. Biz de iki elimizi havaya kaldırmış alkış tutacak, helal olsun diyecekkeeeen, elimiz havada kaldı..

Ne mi oldu?

Hadi Özışık, özür diledi..

Nasıl mı ? İşte şöyle;  “Herkese selam arkadaşlar, sizden gelen eleştiriler ağır basıyor, BAŞIM ÜSTÜNE demiştim. Ağırlıklı olarak üslubum konusunda sert eleştiriler alıyorum. Haklısınız, eleştiri yapmam gerekirken maksadımı aşmışım. Neredeyse hepiniz bu görüşte birleştiniz. O halde sizi dinlemek düşer bana. Üzdüğüm, gönlünü kırdığım herkesten ÖZÜR diliyorum. Videoyu da yayından kaldırıyorum.”

Yahu iki kelimelik sözün sizin mahallede alıcı bulmayınca nasıl çark ediyorsun be bilader..

Bir insan, ağzından çıkan söze sahip çıkar yahu! Şimdi ben “Az bir delikanlı ol” desem haksız mıyım?

Ama Platon’un senin gibi kıvıranlara bir başka anlam taşıyor.. Şöyle diyor Platon “Akıllı konuşur, çünkü söylemek istedikleri vardır. Aptal konuşur, çünkü kendisinin bir şeyler söylemek zorunda olduğunu sanır.”

Yiğidim Hadi, aslanım Özışık!..Şu yukarıda yazılı olan şıklardan hangisi sensin!..

………………….…………

VAR, NERDE VAR NERDE YOK!

Fenerbahçe diyor ki, ŞAİBE VAR, KAYIRMA VAR, HAKSIZLIK VAR, ADALET YOK..

Adalet’in yok olduğunu anladık, Var’ın ne olduğunu da anlatalım;

Video Hakem Uygulaması, karşılaşma devam ederken maçın orta hakeminin karar vermekte güçlük çektiği bir pozisyonda ya da pozisyonlarda, bir başka hakemin ya da hakemlerin pozisyonun tekrarını video aracılığıyla izlediği ve orta hakeme yardımcı olduğu sistemdir. Peki bu sistem istenirse kullanılıp, istenmeyince kullanılmayan bir sistem midir, yoksa yanlış karar verildiği kuşkusunu giderici sistem midir?

Elbetteki, tartışmalı pozisyonlarda izlenip karar verilmesi gereken bir sistemdir..

Peki, canları istediğinde izlenen, canları istenmediği zaman izlenmeyen bir sistem mi?

İşte onu bilmiyoruz.. Bildiğimiz bir şey varsa, böyle bir aygıt sadece dostlar alışverişte görsün değil, hakkın haklıya verilmesi için kurulmuş bir sistemdir..

O halde, Fenerbahçe haklı,VAR’ın başındakiler sadece VAR’dır, ötesi yoktur.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor