HAYDİ ADANA’YI SEVİNCE BOĞUN

Adana Demirspor, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile Adanaspor da kendi sahasında Beyçimento Bandırmaspor ile aynı saatte 20.00’de karşılaşacaklar. Gaziantep Futbol Kulübü-Adana Demirspor maçını Sarper Barış Saka yönetirken, yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Yiğit Arslan da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. Adanaspor-Beyçimento Bandırmaspor maçını ise Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Nurettin Dinçer  Demir yaparken, Erhan Kutlu da dördüncü hakem oldu.

Adana Demirspor’da Galatasaray karşısında 10 kişiyle alınan beraberlik sonucu keyifler yerinde. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella, “Ligde üst üste iki maç deplasmanda oynayacağız. Bu iki maç, bize ne yapmak istediğimizi gösterecek. Zihinsel olarak yapmak istediklerimizi sahaya yansıtmamızg ereken maçlar. Gaziantep, kendi taraftarı önünde tekrardan ayağa kalkmak isteyecektir. Gerçek bir maç olacak. Bizim açımızdan bir sürü cevap bulacağımız bir maç olacak” diye konuştu.

Adanaspor’da ise geçen hafta Manisa Futbol Kulübü karşısında alınan mağlubiyetin unutulduğu ve tek hedeflerinin bu maçı kazanmak olduklarını söylediler. Teknik Direktör Önder Karaveli, “Geçen hafta kazanmamız gereken bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık. Hafta boyunca futbolcularımla bu maçta yaptıkları hataları ve nasıl daha iyi olacakları konusunda konuştuk. Şimdi önümüzde Bandırmaspor maçı var. Rakibimiz de çok iyi oyuncular var, biz de belirli dönemler iyi oynuyoruz. İyi oynadığımız dönemleri daha fazlaya yayarsak daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan tek isteğim bizi maç bitene kadar desteklemelier” dedi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor