HAYDİ KAPLAN

Adanaspor, milli ara ve yerel seçim dolayısıyla 15 günlük verilen aradan sonra bugün tekrar sahaya çıkıyor… Deplasmanda bugün saat 16.00’da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Toros Kaplanları tüm hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Karabük’te sabah antrenmanıyla çalışmalarını tamamlayan Adanaspor’da futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Bugünkü karşılaşmadan mutlak 3 puan alacaklarını söyleyen futbolcular, “Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Fiziksel ve psikolojik olarak kendimizi bu maça hazır hale getirdik. Uzun zamandır istediğimiz sonuçları alamadık ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Artık bu maçla buna son vermek istiyoruz. Yoksa bizim için kötü rüyalar görmemize sebep olacak. Hem bu yüzden hem de taraftarlarımızla barışmak için Karabük’ten 3 puanla Adana’ya döneceğiz” dediler.

Teknik Direktör Eyüp Arın ise, “Gerçekten uzun zamandır bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Futbolcularımızla teke tek konuşup, bu maçın önemini vurgu yaptık. Karabükspor’un küme düşmesi bizi rehavete kapılmamalıdır. Geçmişte bu tür maçlarda puan kaybeden takımlar oldu ve küme düşmüşlerdir. Biz aynı hataya düşmeyeceğiz. Kendimizi karşımızda şampiyonluğa oynayan bir ekip gibi görüp sahada öyle mücadele edeceğiz. Futbolcularımın da bu bilinç içerisinde sahada ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu kötü gidişe son vermek istiyoruz” diye konkuştu. (HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor