HAYDİ ŞİMŞEK

Adana Demirspor, yarı final ilk maçında bugün kendi sahasında Hatayspor’u ağırlıyor. Saat 21.00’de başlayacak maça taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Mavi-Lacivertli ekip, bu maçtan avantajlı bir skor elde edip, rövanşa rahat çıkmak istiyorlar.

Play-Off’a kalmayı son hafta Gençlerbirliği’ni yenip, Altınordu’nun da Giresunspor karşısında mağlup olmasıyla elde eden Adana Demirspor’da tek hedef ilk maçta avantajlı bir skor yakalayıp Hatay’a öyle gitmek. Ligde iki kez karşılaştığı rakibine yenilmeyen Adana Demirspor’un bu sefer de yenilmeyerek finale çıkmak istiyor. Ankara’da Hatayspor maçının ilk idmanını yaptıktan sonra Adana’ya gelen burada da yaptığı idmanla çalışmalarını tamamlayıp maç saatini bekleyen Adana Demirspor’da futbolcular oldukça istekli ve arzulu göründüler. Mavi-Lacivertli futbolcular, “Ligin başından beri hedeflediğimiz play-offu ligin son haftasına bıraktığımız için öncelikle taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Gençlerbirliği karşısında Ankara’ya gelerek kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Onların bu desteği sayesinde bugün de Hatayspor’u yenmek için elimizden geleni yaparak rövanşa avantajlı gitmek istiyoruz” dediler.

SANCAK: FİNALE ÇIKACAĞIZ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, her deplasmanda olduğu gibi Gençlerbirliği deplasmanına gitti. Başkan Sancak bu kez maçı taraftarlarla omuz omuza izledi. Sancak, “Bu coşkuyu taraftarlarımızla birlikte yaşamak çok güzel bir duygu. İnşallah bugün de Hatayspor karşısında galip gelerek rövanş maçı için avantajlı skor sağlarız. Futbolcularımın bunu yapacak gücü ve kapasitelerinin olduğunun farkında. Taraftarlarımızın bu maça daha büyük bir ilgi göstereceklerini ve takımını 90 dakika boyunca destekleyeceklerine inanıyor ve sonunda sevinen tarafın bizler olacağına inanıyorum” dedi.

ÖZAT: FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Gençlerbirliği karşısında çok güzel bir futbol ortaya koyduk ve bunun semerisini de play-offa kalarak gördük. Şimdi önümüzde iki önemli maç var. Bunlardan ilki kendi sahamızda. Rakibimiz Hatayspor gerçekten formda ve güçlü bir ekip. Her iki maçın da zorlu ve çekişmeli geçeceği kanaatindeyim. Ama biz de son haftalarda elde ettiğimiz galibiyetlerle güvenimiz geldi. İlk maçı kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Futbolcularımın Gençlerbirliği karşısında gösterdiği hırsı ve isteği Hatayspor karşısında gösterecekleri inancındayım. Taraftarlarımızın da 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini sonuç ne olursa olsun hakemin bitiş düdüğüne kadar susmamalarını bekliyoruz. Buradan alacağımız iyi bir sonuç bize rövanş için avantaj sağlayacağının farkında olarak sahaya çıkacağız” diye konuştu. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor