HAYDİ ŞİMŞEK BİR KEZ DAHA SEVİNDİR

Yukatel Adana Demirspor, Senegalli santrafor M’baye Niang’ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 28 yaşındaki M’baye Niang ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İmza törenine Başkan Murat Sancak ta katıldı. M’baye Niang sağlık kontrolünden geçti.

Mavi-Lacivertliler, NK Osijek maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar. Bugün saat 21.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak maçı Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan Goga Kikacheishvili yönetecek. Yardımcılıklarını David Akhvlediani ve Davit Gabisonia üstlencek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Davit Kharitonashvili. Maçı, TV8,5 canlı yayınlayacak.

Mavi-Lacivertliler, 17 Ağustos’ta deplasmanda oynayacağı rövanş maçında turu geçmesi halinde play-off turunda Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak. Yukatel Adana Demirspor’da CFR Cluj ile oynanan 2.eleme turu rövanş maçında kırmızı kart gören Andreaw Gravillon forma giyemeyecek.  Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösteren Mavi-Lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2.Eleme Turu’nda Romanya temsilcisi CFR Cluj’u deplasmanda 1-1’in rövanşında sahasında 2-1 yenerek 3.eleme turuna yükselmişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, tesislere gelerek antrenmanı izledi. Murat Sancak, antrenmanda futbolcularla tek tek görüşerek başarılar diledi ve onlardan galibiyet sözü aldı. Mavi-Lacivertli taraftarlar ise CFR Cluj maçında olduğu gibi bugün de futbolculara 90 dakika boyunca destek olacaklar. Sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda, “Tribünde tek renk kültürü için mücadeleye ısrarla devam edeceğiz… Ama bu kez çağrımızı sadece Şimşekler Grubu Kuzey Kale Arkası Alt değil, tüm Adana Demirspor taraftarına yapıyoruz. NK Osijek maçında LACİVERT giyiyoruz” denildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor