HAYDİ ŞİMŞEK BİR KEZ DAHA SEVİNDİR

Yukatel Adana Demirspor, dün uçakla Belçika’ya geçerek maçın yapılacağı stadda antrenman yaparak maç saatini beklemeye başladı. Bugün saat 21.00’de Cegeka Arena’da oynanacak maçı Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Yardımcıları ise Pedro Ribeiro ve Paulo Bros olacak. Maçı TV 8,5 ile Exxen naklen yayınlayacak.

Yukatel Adana Demirsporlu futbolcular oldukça neşeli bir şekilde Belçika’ya gittikleri ve kendilerine çok güvendikleri belirtildi. Mavi-Lacivertliler, 2.ön eleme ve 3.ön elemedeki performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini aldı. Bugün karşılaşacağı Genk karşısında da Yukatel Adana Demirspor’a güvendiklerini söyleyen spor otoriteleri, “Adana Demirspor, Avrupa’da bizi ilk defa temsil etmesine rağmen çok başarılı oldular. Bugünkü Genk maçından da avantajlı bir şekilde Türkiye’ye döneceklerine inanıyoruz” dediler.

Başkan Murat Sancak, Demirspor TV’ye yaptığı açıklamada, “Zor bir maça çıkacağız. Zor iki 90 dakika bizleri bekliyor. Tek hedefimiz muvaffak olmak. İnşallah futbolcular ellerinden geleni yapar ve gruplara kalırız. Belhanda şu anda yurt dışında, orada bize katılacak. Durumu iyi. Ndiaye ve Yusuf’u son maçta riske etmedik. Rahatsızlıklarını söylediler, hoca da uygun görmedi ve oynatmadı. Badou Ndiaye de hazır. Hoca karar verirse, onu da oynatabilir” derken, Avrupa’da maç yapacak takımların lig maçlarının ertelenmesinin hatırlatılması üzerine de, “Diğer ülkeler erteledikten sonra, bizim ülkemiz ertelemese eleştirilebilirdi. Ama aslında bana göre ertelememek lazımdı, gruplara kalınırsa 3 gün bir maç yapılacak. Buna alışmak lazım, futbolcuları alıştırmak lazım. Ama öyle bir karar verildikten sonra saygı duymak lazım. Futbolcular biraz daha fazla dinlenir” diye konuştu. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor