“Hedefi vatandaşlarımızla Birlikte gerçekleştireceğiz”

ADANA (BÖLGE)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adanalı hemşehrilerinin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik etti.

Başkan Avcı, yeni yıla ilişkin yayımladığı mesajında “Eskiyen bir yılı daha geride bırakırken yeni bir miladi yıla adım atmış bulunuyoruz. Milletçe geçmişte acı-tatlı anılar, sevinç ve kederler yaşadık. Türk-İslam coğrafyasında maalesef bizleri derinden üzen olaylara tanık olduk. En yakın komşularımızda meydana gelen ve haklı olarak Devletimizin kayıtsız kalamadığı gelişmeler ise devam ediyor.” ifadesini kullandı.

“DEVLETİMİZİN GÜCÜ, MİLLETİMİZİN DAYANIŞMA AZMİ”

Avcı, şöyle devam etti:

“İçeride ise ülke olarak, dışarıdan da açıkça körüklenen ekonomik krizi birlikte yaşadık. Bununla birlikte askeri, siyasi, diplomatik alanlarda karşı karşıya kaldığımız baskılara, terörle milletimizi sindirme alçaklığına muhatap kaldık. Allah’a çok şükür ki; tüm bu olumsuzlukları devletimizin gücü, milletimizin dayanışma azmi ve duasıyla etkisiz kıldık, etkisiz kılmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin feraset ve basiretiyle öncülük ettiği, arkasında durduğu ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükūmet Sistemi ile Cumhur İttifakının devamı bu manada hayati öneme sahiptir.”

“YENİ YILDA YENİ BİR MÜCADELE ALANI VAR”

Avcı, devamla şunları söyledi:

“Yine önümüzde yeni bir mücadele alanı var. Yeni bir yıla girerken yerel bir seçimin de eşiğindeyiz. Tercihlerimizle güzelliği, huzuru, istikrar ve güvenliği birlikte örebilme, güçlü Türkiye’yi birlikte kurabilme mücadelesi bu. 31 Mart 2019’da yapılacak seçimler ‘Yerel’ adı taşısa da sonuçları ve etkileri bakımından, ülkemizin, milletimizin bekasıyla yakından ilgili olduğu açıktır.”

“CEM EVLERİ, SINIR ÖTELERİ, 100 YILLIK PROJELER…”

Avcı, “Adana ise söz konusu mücadelenin en önemli merkezlerinden biri konumundadır. 2014 yerel seçimiyle birlikte Adana’da ortaya konan milliyetçi-üretken belediyecilik anlayışı, 4 yılda 40 yıllık hizmeti hayata geçirmekle kalmamış, sınır ötelerinde de Türk Ordusu’na destek sağlamıştır. Diğer taraftan cem evleri inşa eden, en uzak köylere yol, su, sağlık hizmeti götüren, kent içinde 100 yıllık projeler üreten, Sivas’tan Hozat’a, Şırnak’a kadar yardım eli uzatan da yine Sayın Hüseyin Sözlü başkanlığındaki Adana Büyükşehir Belediyemizdir.” ifadesini kullandı.

“ADANA’DA YÜZBİNLERİN DUASI VAR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu özelliklerinden ötürüdür ki; bir elini Devlete, diğer elini ise din, dil, etnik kimlik ayrımı yapmadan vatandaşa uzatan, varlığıyla barışın, huzurun, istikrarın, güvenliğin tesisine katkı sunan milliyetçi-üretken belediyeciliğin, Adana’da mutlaka devam etmesini isteyen yüz binlerce insanımızın duası vardır. Hedefimiz, daha güzel, daha üretken, daha mutlu bir Adana’dır ve bunu hemşehrilerimizle, tüm vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle;  tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor