Hem sevindiler, hem sevindirdiler

Demirspor evinde Altınordu’nu, Adanaspor’da deplasmanda İstanbulspor’u yendiler

Adana Demirspor ve Adanaspor kötü gidişatlarına Cumartesi günü oynadıkları maçlarla son verdiler. Turuncu-Beyazlı ekip saat 13.30’da Boluspor karşısına çıktı. Adanaspor,  ilk yarıda istediği oyunu sergileyemese de ikinci yarıda oyunda dengeyi kurarak farklı kazanacağı maçı son dakikalarda attığı golle 1-0 kazandı. Turuncu-Beyazlı ekip, kendi sahasında oynadığı son iki maçından sadece 1 puan çıkarabilmiş ve Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile yollarını ayırmıştı. Coşkun Demirbakan’ın yerine Kaplan’ın emekçisi Eyüp Arın gelerek ilk maçına da galibiyetle başlamış oldu. Adanaspor aldığı galibiyetle puanını 29’a çıkardı.

Adana Demirspor ise saat 16.00’da ligin güçlü ve genç ekiplerinden Altınordu ile karşı karşıya geldi. Maça çok iyi başlayan Adana Demirspor ilk yarıda bulduğu 2 golle soyunma odasına mutlu gitti.İkinci yarıya da baskılı ve istekli başlayan Mavi-Lacivertli ekip bu yarıda da bulduğu golle maçı 3-0 gibi farklı skorla kazanarak tribünlere gelen taraftarlarını mutlu etti.  Bu sonuçla da Play-Off yolunda rakibi olan Altınordu ile puan farkını da 4’e indiren Demirspor, oynadığı futbolla da ilerisi için ümit verdi.

Futbol yorumcuları ve Adanalı taraftarlar Adana Demirspor ve hem de Adanaspor’un çok iyi oynadıklarını ve önümüzdeki haftalarda daha üst sıralara çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Özellikle Adana Demirspor’un oyun boyunca göstermiş olduğu performansı devam ettirdikleri takdirde ilk 6 içinde mutlaka yer alacaklarını ve Play-Off’a kalmak adına büyük isteklerini gösterdiler” diye konuştular. Adana Demirspor bu  galibiyetle puanını 34’e çıkarttı

(HABER: Uğur BAŞARAN)

SPOR TOTO 1. LİGİN 23’ÜNCÜ HAFTASINDA ADANA DEMİRSPOR EVİNDE ALTINORDU A.Ş.’Yİ AĞIRLADI. KARŞILAŞMA ADANA DEMİRSPOR’UN 3-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI. (MUSTAFA YUSUF KANTARLI/ADANA-İHA)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor