Hem yardım hem gezi gezginin ayak izleri

ADANA (BÖLGE)-Adana’da iki kuzen olan Çağlar Kahraman (Alamet Rap Müzik Sanatçısı) ve Cihan Kahraman (Üniversite tarih öğrencisi) kendi oluşturdukları bir projede buluşup Türkiye’yi otostop ile dolaşmayı amaçlıyor.

İki kuzen, dolaştıkları şehirlere gidip orada kendi ürettikleri bilekleri satıp topladıkları paraları ilerde gittikleri şehirde belirledikleri köy okullarında animasyon etkinlikleri yapmayı planlıyorlar.

Aynı zamanda bunun için açtıkları youtube ve instagram hesaplarında gittikleri her şehirde esnaflara ve halk ile aynı zamanda o şehrin belediye başkanı ile röportajlar yapıp sosyal medya hesaplarından paylaşmayı planlıyorlar.

Çağlar ve Cihan, bu zorlu yolculukta yemek, konaklama ve diğer ihtiyaçlarını da sosyal medyadan gelen yardımlaşmalar ve aynı zamanda esnaflardan aldıkları yardım ile ayakta kalıyorlar.

Bu zorlu ve eğlenceli, aynı zamanda yardımlaşmayı amaçlayan yolculukları Türkiye’nin her ilinde ve ilçelerinde gerçekleştirecekler. Bu gençler sosyal medyadan gelen tüm destekleri kabul ediyor.

Sizler de onlara ulaşmak isterseniz instagram: gezginin.ayakizleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hem eğleneceğiz bu serüvende,

Hem yeni topraklara ayak basacağız,hem hayatlara umut hem de yüzlere tebessüm olacağız. Bizi biz yapan değerlerin peşini bırakmayacağız. Tüm bunların sonucunda da payımıza düşen tek şey olacak; gurur.

O zaman koyulalım yollara…

#HayattanKaçmakİçinDeğilHayatıKaçırmamakİçinYolaÇık

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor