HER GÜN GÖZYAŞI

Adana Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Levent Cemal Güngör’den sonra,  CHP’nin tanınmış isimlerinden  Ali Koç’ta hayatını kaybetti..

Dün gelmesi beklenen Çin aşısının ise Pekin gümrüğünde görülen salgın nedeniyle ertelendiği ve en kısa zamanda gelmesinin beklendiği, konuyla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı  bildirildi.

ADANA (BÖLGE)-Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de CORONVİRÜS tüm önlemlere rağmen ölümler sürüyor.. Önceki gün Adana Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Dr.Levent Cemal Güngör hayatını kaybederken, dün de  aynı nedenle  CHP’nin tanınmış isimlerinden Ali Koç’ta vefat etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de katıldığı cenaze törenlerine salgın nedeniyle kısıtlı katılım oldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin” Önceki dönem Çukurova Belediyemizde Sağlık İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan, Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü, ADD Doğu Akdeniz Bölge Sorumlusu ve Adana Tabip Odası Onur Kurulu Üyesi Dr. Levent Cemal Güngör’ü koronavirüs sebebiyle kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim.
Doktorumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Başımız sağ olsun” derken, Ali Koç için de şu açıklamayı yaptı; ”Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden Yüreğir ilçemizden partimizin emektarı kıymetli dostumuz Ali Koç’un cenaze törenine katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve partililerimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

ÇİN AÇISI GELMEDİ

Öte yandan, dün Türkiye’ye gelmesi beklenen Çin aşısının Pekin gümrüğünde salgın hareketliliği gerekçe gösterilerek ertelendiği bilrdirildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, gelişmelerle ilgili olarak sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

“Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor