Hırsızlık zanlısı 2 kişi yakalandı

(HABER MERKEZİ)-ASKİ’ye ait su deposunun demir kapakları ve su vanasını ve elektrik direğini oksijenli kaynak makinesi kestikleri, ancak araca yükleyemeyerek olay yerine bıraktıkları belirlenen A.K. ve H.Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındılar.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Karaisalı İlçesi Eğlence Mahallesinde icra edilen devriye sırasında durdurulan araçta yapılan incelemede bagaj ve iç kısmında oksijen tüpü, kaynak makinası ve kesilmiş muhtelif demir malzemeleri olduğu belirlenmesi üzerine, araçta bulunan A.K. ve H.Ö. isimli şahıslar ile görüşülmüş ve şahısların çelişkili beyanlarda bulunmaları üzerine çevrede geniş çaplı araştırma yapıldı.

Yapılan araştırma sonucunda söz konusu malzemelerin ASKİ’ ye ait su deposunun demir kapakları ve su vanası olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca olay yerine gidildiğinde aynı şahısların yine ASKİ’ ye ait elektrik direğini oksijenli kaynak makinesi ile kestikleri, ancak araca yükleyemeyerek olay yerinde bıraktıkları belirlendi.. Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan (2) şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor