“HOŞ GELDİN ŞİRİN BABA”

Hergün ziyarete gelen yüzlerce insan, geçmiş olsun dileklerini sunarken “Geçmiş olsun, hoş geldin baba” diyor ama CORONA virüsü nedeniyle sosyal mesafeyi koruyarak.

Kendisine ve ailesine yönelik FETÖ kumpası nedeniyle Mersin’de yapılan bir operosyon sonucu yakalanarak tutuklanan ve uzun bir süre cezaevinde kalan, daha sonra özgürlüğüne kavuşan Şirin Aksoy, “Önümüzdeki günlerde tüm avukatlarımla birlikte  basın toplantısı düzenleyeceğim.Tüm gerçekleri kamuoyuyla paylaşacağım. Bana ve aileme yönelik komplolar hazırlandı ve uygulandı. Amaçları bizi yok etmeye yönelikti. Ama ilahi adalet yerini buldu. Bugün ben özgür bir vatandaş, onlar kaçak bir vatan haini olarak tescillendiler” dedi.

ŞİRİN AKSOY ANLATTI, NEVZAT UÇAK YAZDI

………………..

(BÖLGE ÖZEL)-Hiç yüz yüze gelmedik Şirin Aksoy ile.. Adını duyardık, ama kendisini tanımazdık.. Bir gece gelen telefonla, yüz yüze olmasa da sesli olarak tanıştık.. Önce gergin bir atmosferde oldu konuşmamız, daha sonra  ben kendisini, kendisi de yüz yüze olmasa bile beni tanıdı.. Zaman zaman arar, konuşurduk, ama hiç yüz yüze gelmemiştik. A Haber Com’da bir haberini okuduk.. Açıklamaları vardı.. Şöyle diyordu açıklamalarında;

 ‘Özgürlük, iyi bir kamusal yönetimin hatırına değil, toplumun ve özel hayatın en ileri hedefleri uğraşısının güvenliği içindir. Yeni infaz yasası ile özgürlüğüne kavuşan tüm kader mahkûmlarına, şahsım adına geçmiş olsun diliyorum. Bu anlamda vesile olan, devletimizin, ülkemizin bekası için canla başla hizmet eden Devlet yetkililerine de kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları için tüm mahkûm arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim.”

Devam ediyor Şirin Aksoy, “Kardeşliğimize sahip çıkalım ve geleceğin güçlü dev uyanışını birlikte yaşayalım . Bizler AKSOY ailesi olarak üzerimize oynanan tüm oyunları başta Cenabı-hak ve devletimiz biliyor,biz haksızlığı seven aile değiliz,haklı olduğumuz her davada mücadelemizi yaptık,fetönün hain oyunu şahsıma ve aileme de yansıdı,ve rabbime şükürler olsun milletimiz 15 Temmuz darbe gecesi bu oyunu bozdu,mücadelemizde bize destek veren milletimize şükranlarımı sunarım,15 temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.”

Şirin Aksoy, FETÖ’nün hain oyunundan, şahsına ve ailesine yönelik operasyonlardan bahsediyordu.. Merak ettik.. Kendisini aradık, konuyu anlattık, görüşmek istediğimizi söyledik ve bizi bir-kaç gün sonra davet etti..

Evinin avlusu ziyaret gibiydi.. Masalar kurulmuş, insanlar adeta sıraya dizilmiş “Geçmiş olsun” diyenlerin sayısı her geçen dakika çoğalıyordu.. Birileri gidiyor, birileri geliyordu..

Müsait anında konuyu açtık.. Açıklamalarını hatırlatarak “FETÖ kumpasını, size ve ailenize yönelik oynanan oyunları kamuoyuna açıklamak ister misiniz?” diye sorduk.. Cevabı şöyle oldu;

“Nevzat gardaş, önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir toplantı yapacağım.. Yanımda avukatlarım da olacak, bilgi ve belgelerle bana ve aileme yönelik tüm kumpasları açıklayacağım..”

Evet… Şirin Aksoy, kendisine ve ailesine düzenlenen kumpas ve operasyonları önümüzdeki günlerde basın-yayın organları aracılığıyla kamuoyuna açıklayacak..

YUMRUKLARIMIZI SIKTIK
Ayrılma vakti geldi.. Hoş bir sohbet olmuştu.. Teşekkür ettik…”Nereye? Daha yemek yiyecektik.. Balık mı, kebap mı?” dedi, başka zamana dedik, ayağa kalktık.. Sosyal mesafeyi koruyarak elini uzattı, yumruğunu sıktı, biz de aynı şekilde karşılık verdik, yumrukları tokuşturduk, arkamızı dönüp giderken şöyle seslendi;

  “Herkes bilsin ki Nevzat Uçak bizim kardeşimizdir.. Böyle de yazarsan sevinirim”

  Elimizi önce başımıza, sonra göğsümüze götürerek teşekkür  GÖRÜŞMEK ÜZERE  dedik.

………………….

ŞİRİN AKSOY’UN TAKİPÇİLERİ

BİRÇOK  DEVLET ADAMINI AŞMIŞ

Görüşme esnasında öğrendik ki, Şirin Aksoy’un sosyal medyada da milyonları aşan takipçileri var.. Çin’den Amerika’ya, Amerika’dan Rusya’ya, dünya çapında  tanınıyor..

Bir liste gördük, şaştık kaldık.. Bir çok dünya liderlerini geçmiş, gerilerde bırakmış.. Biz daha Facabook’u yeni yeni kullanırken, bakın Şirin Aksoy hangi sahalarda top koşturuyormuş;

Mynet.com

Arabicnew.com

Google.com

trsputniknew.com

tchaber.org

sanalbasin.com

Ajansadana.com

Kapsamhaber.com

Yahoo.com

Baidu.com

YouTube.com

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor