HÜLYA TOPRAĞA VERİLDİ

Eşi tarafından silahla öldürülen Hülya Güllüce, dün düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve maktulün yakınları katıldı.

Kabasakal mezarlığında toprağa verilen Hülya Güllüce, toprağa verildiği sırada cinayet zanlısı Abdullah K. ise yakalandı ve sorgulaması sonrası, sevkedildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(ADANA BÖLGE)-Eşi Abdullah K. tarafından önceki gün silahla vurularak öldürülen  Hülya Güllüce toprağa verilirken, yakalanan  sanık Abdullah K. ise ilk sorgusundan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde meydana gelen olayda Hülya Güllüce’yi tabancayla vurarak öldüren Abdullah K. isimli şahıs, polisteki ifadesinden sonra  Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra  adliyeye sevk edilen sanık, savcılıkta verdiği ifadeden sonra  sevkedildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince  tutuklanarak cezaevine gönderildi..

HÜLYA GÜLLÜCE TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan Öldürülen Hülya Güllüce, Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazesi yakınları tarafından morgdan alınarak Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve yakınları katıldı.

NASIL OLMUŞTU?

Adana’nın Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi 84199 Sokak’taki bir apartmanın ikinci katında yaşayan 17 yaşındaki S.N.K.  adlı genç kız silah sesleriyle uyanmış,  annesi Hülya Güllüce’yi kanlar içinde öldürülmüş  halde bulmuştu.

Genç kızın  durumu polise  bildirmesi üzerine olay yerine gelen  ekiplerin, yaptığı araştırmada kadının tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden üç kurşunla vurularak öldürüldüğü belirtilmiş, yapılan soruşturmada cinayet zanlısının Abdullah K olduğu belirlenmişti.. Polis, yapılan operasyon sonucu cinayet zanlısını 100. Yılpolis merkezine yakın bir yerde kıskıvrak yakalamış ve gözaltına alarak sorgulamıştı.. Cinayeti itiraf eden sanık, daha sonra sevkedildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor