‘I Love Adana’

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (Junior Chamber International) Adana Şubesi, 2020 yılı için gerçekleşecek devir-teslim töreni sonrası, 3 gün boyunca devam edecek bir dizi etkinlik hazırlıyor. ‘I Love Adana’ adını taşıyan etkinlikler kapsamında bol eğlence, eğitim, gezi, yarışma, ödül töreni ve lezzet programları yer alacak.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-İngilizce isim açılımının kısaltılışı JCI olan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Adana Şubesi’nin 2020 yılında görev alacak yeni yönetim kurulu, 13 Aralık 2019’dan itibaren kolları sıvayacak. Bu tarihte gerçekleşecek devir-teslim töreniyle beraber, ‘I Love Adana’ adını taşıyan, 3 gün süreli çeşitli etkinliklere de imza atılacak.  

ADANA KEBAP VE ŞALGAM FESTİVALİ’NE DENK GETİRİLDİ

Hazırlıklar hakkında bilgi veren JCI Adana 2020 Başkanı Sinem Özgen, şu bilgileri paylaştı; ‘’JCI, üyelerine liderlik vasıfları ve toplumsal bilinç kazandırarak,yaşadıkları toplumda pozitif değişimi sağlamalarına destek olmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. JCI üyelerinin ortak özelliği; takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal alanda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluşmasıdır. Vizyonumuz; aktif gençler için önde gelen küresel network olmaktır. Misyonumuz; gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamaktır. JCI, Birleşmiş Milletler bünyesinde özel danışman statüsünde yer alan ilk sivil toplum kuruluşudur. JCI’da her yönetim kurulu ancak 1 yıl için göreve gelir. Her dönemin sonunda mevcut yönetim kurulu, görevini; seçilmiş yönetim kurulu üyelerine devreder. JCI Adana olarak bu özel günümüzü, diğer JCI şubeleri üyeleri ile paylaşmak ve onlara güzide memleketimiz Adana’yı tanıtmak adına bir etkinlik programı oluşturduk. 13-14-15 Aralık 2019’da gerçekleştireceğimiz bu etkinliğin tarihini her yılın Aralık ayının ikinci cumartesinde düzenlenen Adana’nın dünya çapındaki festivali olan “Adana Kebap ve Şalgam Festivali” tarihi olarak seçiyoruz. İçerisine bolca eğlence, eğitim, gezi, yarışma, ödül töreni ve lezzet programları eklediğimiz bu etkinlikle, bizim için çok büyük önemi olan bir de gala gecemiz ve sosyal sorumluluk projemiz bulunmaktadır. Hazırlık için kolları sıvayan, 20 kişiden oluşan JCI üye ve aday üyelerimiz ile 3 günü planlamaya başladık.’’  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor