İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI MEHMET SAĞLAM ADANA’DA

(HABER MERKEZİ)-İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Sağlam, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’le birlikte İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Fırat Kalkanı Şehidi Piyade Tank Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal’ın ailesini ziyaret etti.

Bayram ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü ile başlayan Bakan Yardımcısı Sağlam ve Vali Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ve polislerimizle bayramlaşmasının ardından İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Burada görevli jandarmamızın Kurban Bayramını tek tek kutlayarak bayram temennilerini ileten Bakan Yardımcısı Sağlam ve Vali Köşger, İl Jandarma Komutanı   Tümgeneral Coşkun Sel ile de bir süre görüştü.
İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Sağlam ve Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, son olarak Şehit Piyade Tank Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal’ın babaocağını ziyaret etti.
2017 yılında Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan hemşehrimiz Piyade Tank Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal’ın ailesini ikametlerinde ziyaret eden Bakan Yardımcısı Sağlam ve Vali Köşger, şehidimizin kıymetli ailesinin buruk geçen bayramlarını kutladı ve tüm şehit yakınlarımızın her daim yanında oldukları mesajını verdi.
Şehidimizin rahmet ve minnetle anıldığı ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor