İKTİDARA KARŞI SÖYLEM VE TAVRIM HİÇ OLMADI

(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dün sabah FOX TV’nin Çalar Saat programına konuk oldu ve belediyeye gelen hacze yönelik muhalefet eleştirilerine yanıt verdi.

Geçmiş dönemin borçlarını temizlemeye çalıştıklarını belirten Zeydan Karalar, “4.5 katrilyon borç yapmışlar, aldığımız tedbirlerle tam düzlüğe çıkmışken pandemi vakası patladı. Kimse Hüseyin Sözlü’den kalma bu borçları sorgulamıyor ama muhalifler haciz meselesi üzerine yorum yapıyor” dedi. 

Söz konusu ihalenin eski yönetim tarafından verildiğini, ancak fatura kesimi ve haczin kendi dönemlerinde yaşandığını vurgulayan Adana BŞB Başkanı Karalar şöyle devam etti:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren bunların ortaya çıkarılması zaman aldı. Dolayısıyla sabıkalı bu firmayı da ancak çözebildik. 

Benim tuhaf bulduğum nokta, bu şahsı herkesin yakından tanımış olmasına rağmen belediyemizin üzerine gelinmesi. 

Kaldı ki benim bugüne kadar siyasi hiçbir söylemim olmadı. Siyasi konulara hiç girmedim, muhalif bir belediye başkanı gibi davranmadım, sadece hizmet etmeye çalıştım. Hükümete, iktidara karşı hiçbir söylem ve tavrım olmadı. Buna rağmen hedef alınmam oldukça dikkat çekici, manidardır.”

Başkan Karalar, programı sosyal medya hesaplarından da canlı yayınladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor