İKTİDARINIZIN ÖMRÜNÜ DAHA NE KADAR UZATABİLİRSİNİZ Kİ

AKP iktidarı artık özüne dönüyor. AKP’nin özü geniş halk yığınları olma özelliğini çoktan kaybetti. AKP’yi terk edenler sığınacak liman, gölgesine tüneyecek ağaç arıyorlar.
Maalesef Kemal Kılıçdaroğlu’nun yönetimindeki CHP kadroları, özellikle MYK’sı bir iki arkadaş dışında güven vermiyor. Öyleki CHP işlevini tamamlamıştır diyen arkadaş; Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayağı tökezlese yerine göz dikmiş bekliyor.
Hem CHP mutlaka kapatılmalıdır diyeceksin, kapatılmayınca da işgal edercesine CHP’ye kapağı atacaksınız!..
Bu durumdaki CHP kendi özüne dönmeyince, CHP’yi CHP’liler yönetmediği sürece CHP kitlelere güven verip sığınacak liman olamıyor. Bir yandan da CHP’de rantçılar egemenler.
AKP’lilerin şirketlerine CHP’li belediyelerden asansör muayene işini takip edenlerden Melih Gökçek yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden iş alanlara kadar bir sürü sülük sırtını CHP’ye dayamış. Bu CHP, AKP’den kaçanlara gölge olabilir mi?
AKP kendi özüne döndüğünü İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’ni TBMM’ni de BAY-PAS ederek fes ettiklerinde TARİKAT ve CEMAATLERİN teşekkür kuyruğuna girdiklerinde fark ettim.
Her şeye rağmen tarikat ve Cemaatlerin AKP’nin iktidar ömrünü, uzatmaya güçleri yetmeyecektir. MHP’ye rağmen işsizliğin, pahalılğın, sefaletin diz boyu olduğu ülkemizde baskılar, keyfi tutuklamalar, cezaevleri, kendinden olmayanları terörist ilan etmeler, bizle bir olmayanlar teröristlerle birliktedirler yakıştırmaları AKP’nin iktidar ömrünü asla uzatmayacak, bilakis süreyi daha da erkene alacaktır.
Bakın lağım patladı. Her tarafı pis kokular sardı. Tüm ülkedeki dezenfekte fabrikalarının üretimi ile yıkansa da bu, pis kokuları gidermeye yetmez. Neresini tutarsanız tutun, tuttuğunuz yer lime lime elinizde kalıyor.
AKP iktidarı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının (1923-1938) 15 yılda yaptıklarını intikam alırcasına talan etmeye gelmişler. Onların 15 yılda yaptıklarını 19-20 yılda sata-sata bitiremediler.
Eğitimi de hepten yok ederek biat eden bir t oplum, yaratmada kullansalarda bizim gibi Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkacak milyonlar hala varlığını sürdürüyor.
AKP kendisini var eden tarikat ve cemaatlerle başbaşa kalacaktır. Gemiyi terk edenlerin önünü alamayacaktır. Ne pahasına olursa olsun artık iktidarlarının ömrünü uzatamayacaklardır.
Yeni Akit’den Abdurrahman Dilipak, Daha sırada CEDAW’da var diyerek Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen “Kadına karşı her türlü ayrımcılığa son verilmeis ve çocukların cinsel sömürü ve istismara karşı, korunması sözleşmesinin de feshini istiyor.”
-Mazlum Der-İstanbul Sözleşmesi kararından çıkmanın yeterli olamayacağını ve 6284’ün de gözden geçirilmesini,
-Nur Cemaati’nden Av.Ali Kurt: İstanbul Sözleşmesi’ne ne gerek vardı diyerek 6284 sırada diyor!
-İsmailağa Cemaati’nden Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) İstanbul Sözleşmesi’nin feshi ile ilgili R.T.Erdoğan’a teşekkür ediyor.
-Yeni Şafak’tan Yusuf Kaplan: Yorucu mücadelemiz meyvesini verdi diyor.
-Hüda Par Genel Başkan Yrd.Mahmut Şahin: Hamd olsun, tebirk ediyorum diyor.
-Türk Diyanet Vakfı-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal: Kuran’da kadın hakları yazılı yetmiyor mu diyor.
-Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan: Aile yapımızı tehdit eden bu sinsi sözleşmeden çıkılmış olması çok yerindedir diyor.
Ülkeyi ortaçağ karanlığına sürüklemek isteyen bu çağdışı anlayış ile AKP baş başa kalacaktır.
Yeter ki CHP’yi gerçek CHP’liler öynetir hale getirelim..