İLK TUR’DA GELİYOR KEMAL KILIÇDAROĞLU

(HABER MERKEZİ)-ORC Araştırma şirketi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sonrası ilk anket sonuçlarını yayınladı.

ORC Araştırma’nın düzenlediği ankette katılımcılara, “14 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun yarışması durumunda oyunuz bu 2 adaydan hangisine verirsiniz?” sorusu yöneltildi. Bu ankete göre, Millet ittifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 56,8 oy oranına ulaşırken, Cumhur İttifakı adayı ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 43,2’de kaldı. Bu da gösteriyor ki milletin Kemal Kılıçdaroğlu’na olan güveni hergeçen gün artacağını gösteriyor.

ADANALI VEKİLLERDEN ZİYARET

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr.Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. Adanalı vekiller, “Cumhurbaşkanımız, aydınlık geleceğimizin mimarı Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinledik, her daim yanında olduğumuzu bir kez daha tekrarladık, halkımız kazanacak” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor