İmparator taburcu oldu

(HABER MERKEZİ)-Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in test sonuçlarının pozitif olduğu ancak tedavisinin iyiye gitmesi sebebiyle tedavisinin kalan kısmının evinde sürdürmesine karar verildiği açıklandı. Sarı kırmızılılarda başkan yardımcısı Yusuf Günay da taburcu edildiğini açıkladı.

Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “23 Mart 2020 tarihinde Covid-19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof.Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir.

Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar tesit halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ve tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor