İNSANLAR SOKAKLARDA, YARDIM EDİN

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye’de yaşananlarla ilgili İtalyan basınına bilgi verdi ve yardım çağrısında bulundu.

Hatay’da 20 Şubat Pazartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen iki depremle ilgili konuşan Vincenzo Montella, “Burada insanlar sokaklarda, zaten yaşanan büyük korkuya bir yenisi daha eklendi” dedi. Montella, “Adana’da yaşıyorum. Kendimi buradaki insanlara duygusal ve fiziksel olarak yakın hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İtalyan basını, Vincenzo Montella’nın depremzedeler için yaptığı yardımlardan bahsetti. Motella ise İtalyan halkından Türkiye’deki depremzedelere yardım çağrısında bulundu. Montella, “insanların yardım edeceğine eminim. Bu yardımın ana amacı evsiz kalanlar için prefabrik ev yapmak olacak. Belediye bu konuyla ilgili bir yer belirledi ve oraya bu evlerden yapılacak” açıklamasını yaptı.

Adana Demirspor’da Vincenzo Monetlla’nın raporu doğrultusunda iki ismi takımdan göndermeye karar verdi. Ligde üst sıraları kovalayan Mavi-Lacivertliler, Mert Çetin, Furkan Soyalp, Cherif Ndiaye ve Jorge Morel transferinden sonra takım içinde de operasyona start veriyor. Adana Demirspor’da Vincenzo Montella’nın performansından memnun kalmadığı Gökhan Töre ve Birkir Bjarnason’la yolları ayırmaya hazırlandığı öğrenildi. 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Töre, bu sezon baş maçta oynarken, iki asist yaptı. 34 yaşındaki İzlandalı ön libero Bjarnason ise 12 maçta ter döktü. İki futbolcunun da sözleşmelerinin feshedileceği iddia edildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor