Interfresh Eurasia Fuarı’nda Mersin partner şehir oldu

(HABER MERKEZİ)-Meyve, sebze, gıda, gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ambalaj, tarım teknolojileri, depolama ve lojistik sektöründe 2018 yılından beri düzenlenmekte olan sektörün ilk ve tek fuarı Interfresh Eurasia, bu yıl 26-28 Eylül 2024 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

2022 yılında Uluslararası Turunçgil Kongresi’ne, 2024 yılınad Ulusal Turunçgil Çalıştayına ev sahipliği yapmış olan, 2023 yılında toplam 5 milyon ton ayakın tarımsal ürün ihracatı yapan ve 1.5 milyon ton yaş meyve sebze ihracatı ile Türkiye birincisi olan, ayrıca 30 tarımsal ürün üretiminde ilk üç il içerisinde olan Mersin, 2024 yılında 55’ten fazla ülkeden alıcıyı ağırlayacak olan Interfresh Eurasia Fuarı’nda patrner şehir oldu.

26-28 Eylül 2024 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek olan Interfresh Eurasia Fuarı’na tüm tarım paydaşların katılımı bekleniyor.

Fuara dair daha fazla bilgi almak için internet sitesini (http://wwww.euroasiainterfresh.com/basvuru) ziyaret edilebilir veya Instgram (http://www.instagram.com/interfreshhourasia) sayfasını takip edebilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor